Ruokailuasenteet muuttuvat

Vihertävät alkavat päästä tavoitteeseensa. Lihansyönnistä on alettu syyllistää. Hyveellistä on välttää eläinperäisiä tuotteita.

Äkkiä ja huomaamatta

Kun kansa äänestää oikeistoenemmistöisen eduskunnan ja hallituksen Suomeen, niin demarit ja vasurit aloittavat rähinäpitoisen valtataistelun estäen kehityksen. Niin kävi Esko Ahon aikaan. Nyt on sama meno kiihkeimmillään.

Vasemmistoideaa länsimaassa

Väestöltään vanhenevat kunnat tarvitsevat soten. Ne leveämmät hartiat palvelujen säilyttämiseksi. Mitä nopeammin sote ja sen lait saadaan voimaan, palvelut eivät siirry pelkästään "pörriäisille". Pitäisi vaan uskaltaa tehdä päätöksiä, mutta demareista ei siihen taaskaan ole.

Talonmies Pikkarainen asiantuntija

Prometheus-leirin suosio (SS 12.7.): Siitäkö kasvaa "turvallista tilaa", kun on sukupuolineutraalit vessat, nais/miespuoliset merkit peitetty yksisarvisten kuvilla. Miksi rippileireillä ei sitten olisi turvallista tilaa kasvaa?

Kummastuttaa

Hyvin huomaa, että Savon Sanomat on kepulaisten lehti. Luonto tuntuu olevan kirosana (pääkirjoitus 6.7.). Ei oikein jaksa enää uskottavuus riittää.

Kepu

"Sääli tuo sairautta", ajattelitko loukuttaa myös oravat? Oravat pitävät linnunmunista sekä linnunpoikasista ja pääsevät kätevästi pesille.

Jyrsijät kuriin

Käsite yleishyödyllinen kaipaa tarkennusta nykyaikaan. Onko yleishyödyllistä pistää koko kansa polvilleen vahvojen ay-ryhmien vallannäytön edessä?

Harvojen hyöty, yleinen vahinko

Saarelan uimaranta Rautavaaralla on varsinainen koirien temmellyskenttä.

Hau

Työnantajat, kun nuori kesätyöntekijä lopettaa 2 – 3 viikon kesätyön, olisi ihana, jos muistaisitte heitä pienellä eleellä tai lähtölahjalla työssäolosta. Hän mahdollisesti tulee toistekin. Pienellä huomionosoituksella on iso merkitys nuoren elämään.

Kiitos

Uutisoitiin, että irakilaiset, jotka eivät halua poistua vapaaehtoisesti, saavat jäädä, koska Irak ei ota heitä takaisin. Siis voi itse valita, lähteekö vai jää. Sieltä tulee lisää porukkaa, oikea rikollisten paratiisi. Kallis oikeuskäsittely on turhaa.

Hyvä EU

Saahan mies esittää päällepäin kilttiä ja kohteliasta, mutta hän on todellisuudessa täysi narsisti, eikä arvosta toisia ja pyörii oman napansa ympärillä muitten mielipiteitä kunnioittamatta.

Minä yksin määrään

Kiitokset Kuopion satamapäällikölle Julkulan matonpesupaikan liittämisestä vesijohtoverkkoon. Toimintavarmuus ja veden laatu paranivat.

Jupertaja Julkulasta

Sopiipa miettiä tätäkin: pihattolehmiä ei tarvitse laiduntaa lain mukaan. Eivät lehmät sieltä haluakaan ulos, vaan väkisin pitää ajaa.

Että sillai se oikeasti on

Kyllä, metsästys on kiellettävä. Supit ja minkit saavat lisääntyä rauhassa, ja lisää hirvikolareita maanteille. Susikin on kiva.

Yks peto

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kuuma linja

Myydään Kuopio-halli pois kuleksimasta

Myydään eniten tarjoavalle

Snellmaninpuistosta tulee vielä hieno!

Puunkorjuu on taitolaji

Remonttiin pitää varautua

Maisemakonttori ei toimi

Vegaanikin suosii suomalaista

Entäs kissat?

Yhden hengen autokyyti

Lapsi on lapsi vain hetken

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.