Sähkökatkot keljuttavat

Oli talvi tai kesä, niin Savosta sähköt poikki, puhelimien tukiasemat pimeänä. Voi tätä digitalisaation ihannevaltiota, perustoiminnat ovat kaput pienenkin tuulipuhurin jälkeen. Verkkomaksujen korotus ei näytä parantavan energian toimitusvarmuutta.

Jottain pitäs tehä

Missä kulkee työn tylsyyden raja ja määritys, josta eteenpäin kuulema robotit tulevat ne tylsät työt tekemään? Tulevaisuuden tavoite vaiko älykköjen leluilla leikkimistä?

Varmaan leikkimistä

”Katuvaiselle kasvattajalle”: tiällä kolomas katuvainen. Kaksi insinööriä ja dippi-insinööri ihan ilman kotihoidon tukea kotona kasvaneita.

Yks äiti muaseuvulta

Timo Soini ei tajua, että työnantajan maksamalla matkalla ei voi olla hoidettavana omia intressejä ilman työnantajan erillistä lupaa, eikä missään tapauksessa matkalla, jolla ollaan 24/7 edustamassa Suomea. Niinistölle kiitokset julkisesta tukkapöllystä.

Kotosalla mitä mieltä huvittaa

Mitähän Yle näyttää jalkapallon MM-
kisoista? Varmaankin kaikki Suomen pelit.

Palloilija

Taas yksi turha tarkoitushakuisesti tehty tutkimus päiväkotilasten paremmuudesta. Mihin lapsella kiire, milloin saa olla vapaasti lapsi? Nyt kaikki äidit laitokselta suoraan töihin ja lapset laitoksiin vanhan itänaapurin malliin. Eikö lapsi tarvitse eniten aikaa, hellyyttä ja syliä? Muut taidot ehtii myöhemminkin.

Mummo

Jokohan syksyllä eduskunnan kyselytunnille annetaan uusi nimi, koska sehän kestää 50 minuuttia.

Tarmo R. Haloo

Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki sille ministerille, joka keksii, että myös sähkönsiirtomaksun voi tulevaisuudessa kilpailuttaa. Sehän ei nykyaikana ole mahdotonta järjestää.

Isommat osingot

On aivan käsittämätöntä, että mopoporukka saa virittää ja huudattaa mopojaan niin kovaa, että puoli kaupunkia ei saa nukutuksi, eikä tehdä yhtään mitään!

Yöunet pannassa

1960-luvun lopun ruokakasvatus leikkikoulussa (vastaa eskaria): Istuin kahden ruokavuoron ajan pyörittelemässä sipattikastiketta lautasellani. Lautasella oli keitettyjä perunoita, läskisiä possunkylkipalasia valkokastikkeessa ja ainoina makupaloina muutama siivu suolakurkkuja.

Vieläkin puistattaa

Kesällä näymme eduksemme, me normaalipainoisena itsemme pitäneet. Ei ole monille sairauksille altistavaa vyötärölihavuutta.

Itsestä vastuuta

Lomaosakebisnes on oma lukunsa. Lounais-Suomessa pilvin pimein lomakohteita tyhjillään. Erikoinen markkinointitapa.

Ja lisää tulee

Maailmasta loppus rahan puute kuin seinään, kun saatas ihminen maapallolta sukupuuttoon.

Toivotonta unelmaa

Typerää elvistelyä risoissa ja revityissä vaatteissa hyvinvointi-Suomessa, kun kyse ei ole varakkuudesta. Ennen köyhemmätkin osasivat ommella!

Respekka

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kuuma linja

Isojen rekkojen vauhti pelottaa

Maaseutua morkataan liikaa

Vain parempi väki lentämään

Hyvää mieltä hassuttelusta

Itärata tarvitaan

Hoitoalan arkipäivästä kerrottava

Kotkatkin karkaavat

Liian tiukat pesutupasäännöt

Vapaa-ajanohjausta ei tarvita

Ei kuopiolaisten rahoja Savonlinnaan

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.