Sakottaja iski urheilutapahtumaan

Kuopion kaupunki toivotti ympäri Suomea tulleet nuoret yleisurheilijat räväkästi tervetulleeksi: Väinölänniemen kentän aidan viereen pysäköidyt autot tultiin sakottamaan oikein tehoryhmällä kisojen alettua. Oli selvästi otettu selvää, milloin kisat alkaa.

Alhaista toimintaa

Koska Sipilän hallitus ilmoittaa kustannukset vuoden 2015 pakolaisryntäyksestä? Ne ovat miljardeja tähän mennessä ja ”piikki” on auki tehottoman pakolaispolitiikan vuoksi. Löperö pakolaispolitiikka auttaa Halla-ahon persut vaalijytkyyn ja pääministeri puolueeksi.

Tottuutta kaivataan

Mielenkiintoista, että playboy Trump on varsinkin KD:n kannattajien suosiossa. Mitä se kertoo puolueen arvoista?

Voisiko Essayah vastata?

Herätys te tuotantoeläinten kasvattajat. Eikö yhtään itketä katsoa, miten eläimiä kohdellaan viimeisillä metreillä? Lihansyönti loppuu ja se on hyvä.

Vege

Suuret kiitokset kaikille vanhojen traktoreiden porukkaa moikanneille taajamissa ja myös maanteillä! Ihan tuli hyvä mieli vilkutuksista, hyvää kesän jatkoa teille.

Mukana ollut ajaja

Eikö Suomessa ole puolueetonta toimittajaa Ylen haastateltavaksi koskien Trumpia? Trump ei tee lakeja, ja maahanmuuttokäytännöt lasten suhteen ovat olleet samat jo edellisten pressojen aikana. Lisäksi suurin osa lapsista tulee rajan yli yksin. Vesala antoi vääristettyä tietoa.

Noloa Suomelle

Oliko ihan pakko häiritä vesiskootteripyörähdyksilläsi sunnuntai-iltana Siilinjärven kesäteatteriesitystä? Vettä olisi ollut toisessakin päässä lahtea.

Vuorosanat hukkui melun alle

Eikö todellakaan ole Kilpailuvirastolla mitään sanottavaa kaikenkattavaan Realia Groupin monopoliin kiinteistöalalla ja rahoitusjärjestelyissä?

Kuopiossa

Onhan se hyvä tietää, että mikäli olisi jokin ei-sotilaallinen katastrofi, ei ole tarpeen huomioida Jehovan todistajia ja muita totaalikieltäytyjiä. He kyllä huolehtivat itsestään.

Ja vain itsestään

Monikohan puoliso kokee itsensä petetyksi, kun toinen näkee vaivaa vain oman itsensä ja sukulaistensa eteen lomalla? Vuosi on voinut mennä toisen ehtoihin joustaessa muutenkin. Huomioiminen ei maksa mitään.

Kiitos ja näkemiin

Olipas asiatonta käytöstä mansikkatilan emännältä. Nöyryytti poimijoita vahtimalla ja keruuttamalla penkin uudelleen. Raakoja marjoja ei kenenkään tarvinne kerätä. Poimijat lähtivät pois vajain astioin.

Sivusta seurannut

Kreikan saatavat sulavat olemattomiin, väkeä lappaa avustettavaksi, voi tätä EU:n ihanaa yhteiselämää! Saadaanhan sentään tuntea auttamisen iloa.

Hursti isommassa mittakaavassa

Miten saisi koirien hyökkäilyn haukkumisineen loppumaan Kuopion Kaikukadulla?

Äiti ja vauva

Minkä verran saa teettää yhellä miehellä?

Maanrakentaja

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kuuma linja

Merkkejä puuttuu

Eroon kevytautoista

Kunpa voisi elää ilman lääkkeitä

Suomi jäi sivuun

Talouskoulusta ympäristöoppia

Hieno kampanja keskustassa

Missä telkkarin futiskarsinta?

Rikkailla oli ennen enemmän vastuuta

Järkeä vedenkorkeuden säätelyyn

Lisää tapahtumia Kuopion matkustajasatamaan

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.