Savolainen vastaus

Tapahtui Kuopion Prismassa viime lauantaina. Nainen oli pysäyttänyt autonsa pääovelle keskelle suojatietä, mistä mainitsin hänelle. Tähän nainen: Kiertäkkee, onhan teillä jalat.

Näin Savossa

Minna Reijonen ehdotti, että luottamushenkilöiden kokouspalkkioita ei koroteta. Kuopion valtuusto päätti toisin.

Ihmettelevä

Kannustinloukut liittyvät usein asumistukitilanteisiin (SS 16.11.). Ammattiyhdistystaustainen VVO on hilannut vuokrien hinnat riistotasolle. VVO jakoi 2016 ennätysosingot omistajilleen; 104 miljoonaa euroa, eikä tarvinnut maksaa veroa.

Yleishaitallinen

Ei ihme, että rikollisuus lisääntyy ja rikolliset nauraa partaansa, kun poliisikin niitä puolustaa.

Kokenut

Kuopion Niiralankatu 8:n NiKun peruskorjattujen asuntojenesittelyssä hyvin synkän harmaat keittiökaapistot ja vanhanaikaiset pikkulaatat keittiössä ihmetyttivät.

Ei minun makuuni

2.11. Kuopion paloaseman lähellä sattuneessa kolarissa meitä auttaneille sydämellinen kiitos. Olitte oikeita arjen enkeleitä.

Apu lähellä

”Harmitti”: Äänentoisto Waltteri Torikan konsertissa oli aivan kohdallaan. Istuimme rivillä 8 eikä musiikki ollut liian kovalla. Mikäli sinulla on herkät korvat, suosittelen hankkimaan korvatulpat. Apteekista löytyy joka korvaan sopivat. Erityiskiitos Waltterille ja Jennielle koskettavista duetoista.

Äänet kohdallaan

Rautalampilaiset maksavat korkeinta tuloveroa. Ilmankos kunnanjohtajalle oli varaa maksaa tonnin palkankorotus.

Rahhoo evväänä

Iso pettymys Kuopion teatterissa: vahtimestari ei päästänyt katsomaan toista puoliaikaa. Esityksen väliaikasoitot eivät kuuluneet kahvion siihen osaan, jonne väliaikakahvimme oli katettu. Myöhästyimme vajaan minuutin.

Tylysti kohdellut

Ei voi olla totta! Miten rahaa riittää johonkin Guggenheimiin, kun suomalaiset seisovat hakemassa ruokaa leipäjonoissa, on asunnottomia ja köyhyysrajalla eläviä? Ei elämä voi olla näin epäoikeudenmukaista. Kerätään rahaa meiltä tavallisilta ihmisiltä lipaskeräyksenä ja muutenkin huono-osaisille. Meidänkö kuuluu auttaa, kun omassa elämässäkin on kituuttamista?

Niin väärin

Opettaja tarkastaa ja arvostelee ylioppilaskokelaan vastaukset, mutta jos hän korjaa niitä, hän syyllistyy asiakirjan väärennykseen.

Lect. emer.

Kuopion Pirtissä Petosella poikaporukka kulkee soittelemassa ovikelloja lauantai-iltaisin. Häiritsevät ja säikyttelevät ihmisiä. Vanhemmat ja opettajat, puhukaa asiasta.

Kotirauha

Tampereen valoviikot jo 51. kausi. Ehkäpä Suomen kaupunkien kauneinta pimeyden torjuntaa. Käy kattoo!

Antero

Jotta ymmärtäisin heteroutta, täytyisi itse olla hetero.

Homolle kohtuuton vaatimus(ko)

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kuuma linja

Ymmärrystä ja kiukustusta postilaisille

Liian alhaisia nopeusrajoituksia

Lentovero on ok

Ajatellaan jo kevättä

Säästäkää Itkonniemen kenttä

Loitsuistako apua?

Kyllä dödökin haisee

"Saksassa tietyöalueiden nopeusrajoitukset olivat 60–80 km/h"

"Mikä yhteys huonolla luokan sisäilmalla on Pisa-tuloksiin ja koulunmenestykseen?"

"Nyt meitä vaaditaan ”museoimaan” hyvin hoidetut metsämme"

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.