Suomalaiset on selittelijöitä

Talviurheilua seuratessa huomaa, ketkä ovat harjoitelleet ja ovat kunnossa. Kiitos Norjan, Ruotsin ja Venäjän urheilijoille. Suomalaiset ovat kontanneet jo vuosia ja ovat selittelyn mestareita. Ja jos uskoisi Ylen selostajia sekä urheilun ”asiantuntijoita”, niin suomalaiset olisivat aina ennakkosuosikkeja jos kilpailisivat omalla tasollaan! Näyttävät elävän unelmahötössä.

Junasta on jääty

Nyt ulkomaan matkailut seis kerta kaikkiaan. Jos ette itsestänne välitä, niin ajatelkaa läheisiänne ja muita kanssakulkijoita.

Pelottaa

Miksi viranomaiset suhtautuvat kevyesti henkilöihin, jotka tieten tahtoen hakevat koronan Italiasta? Tämä on edesvastuutonta.

Tahallisuudesta vastuuseen

Pakolaissopimus vuodelta 1951 on vanhentunut ja se tulisi päivittää. Se ei ollut tarkoitettu massoja varten, vaan yksittäisten henkilöiden maahantuloon. 70 vuotta sitten elettiin aivan eri maailmassa, sosiaaliturvaa ei ollut, ei ollut avoimia rajoja. Suurin osa tulee Eurooppaan muilla motiiveilla.

Ongelmia tulee riittämään

Yksikään yskijä ei huolehtinut yskimishygieniasta eikä niistäjät välittäneet käsihygieniasta marketissa. Valistus ei auta. Sakkoja kohtiyskijöille.

Muuten taudit valloillaan

Laillistettu ryöstäminen on taas ajankohtaista. Hulevedet on näissä meidän ojissa kulkeneet iät ja ajat, mutta nyt veden kulkemisesta pitää maksaa. Itse olen ojat puhdistanut, tuleeko jatkossa kaupungin miehet avuksi?

Ojaukko

Maailman vaarallisin disinformaation levittäjä Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov. Suomalaiset poliitikot uskovat täydellistä puppua sisältävät puheet.

Venäjä, Venäjä, Venäjä

Kuopiossa ei ammattitaitoa hankinnoissa. Hankintalain vastainen urakoitsijan valinta, hinta 200 000 euroa. Tilattiin kolme kylmäkonetta ja saatiin yksi kone ja kaksi venäläistä päristintä. Hintapiikki näistä auki ja odotellaan tupeloitsijan irtisanomista.

Pärinäpoika

”Yli-ikäiselle” tiedoksi, vuoden kuluttua täytän sen 80 vuotta. Ajan 300 – 400 kilometriä viikossa muuallakin kuin kotikaupungissa. Ei ole soitettu tööttiä eikä näytetty keskaria. Ammattilainen valvoo ajamistani ja myös muistiani. Saamme syntymässä jo erilaiset geenit.

Päätä omalla kohdallasi

Voisiko lottokuponkien vatvomisen ja tupakan myynnin siirtää pois kassajonoista? Tupakka-automaatitkin on vissiin ihan tarkoituksella tehty mahdollisimman hitaiksi, että saadaan mahdollisimman pitkä kassajono aikaiseksi.

Isoimmat kaupat jo huomioineet

Siilinjärven paloasema on tällä hetkellä aivan oikeassa paikassa ja aivan niin kuin asemakaava on sille korttelinsa sijoittumisen määrännyt. Olisi täysin yleisen edun- ja järjenvastaista muuttaa paloaseman paikkaa.

Kyläkööri

Perussuomalaisetko muka oikeistopuolue? Niin kaakana kuin voi olla. Ehdottamassa lapsilisien poistoa parempituloisilta, eli juuri siltä porukalta, joka lystin kaikille kustantaa. Silkkaa kommunismia.

Menetitte yhden kannattajan

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kuuma linja

Torinaluspysäköinti on paras

Suu säkkiä myöten

Kerrankin ajoissa!

Hallitus puolesta ja vastaan

Netti puuttuu

Luonto hoivaa

Milloin saa pyytää lisää palkkaa?

Kuuma linja: Take away -ruoalle on nyt suuri tilaisuus

Kuuma linja: Muistakaa sitten syödä kotiin kahmitut eväät

Kuuma linja: Nyt olisi aika näyttää televisiossa vanhoja hyviä sarjoja

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.