Susilta loppuu ruoka

Miksi sudet ja muut luonnossa elävät pedot tulevat metsistä asutuksien lähettyville ja pihapiireihin? Kaksijalkaiset pedot ovat metsästyshekumassa ampuneet niiltä kaiken ruuan metsistä. Pakkaset on täynnä hirvenlihaa ja vielä itketään muutamaa jänistä. Turha on metsästäjien selitellä, syy löytyy piipunsuusta ja kiikarista. Jättäkää jäniksen metsästys muutamaksi vuodeksi, niin riittää ruokaa susille ja ilveksille.

Hirviä riittää

Mennäänköhän Suomessa siihen suuntaan, että poliitikoilta vaaditaan selvitystä omistajuuksista ja sidonnaisuuksista pärstäkertoimen mukaan?

Ilmoita, jos haluat

Isä aurinkoinen oli niin sovittelunhaluinen ja rauhantahtoinen. Tulihan se totuus lopulta esiin.

Venäjä on aina ollut dopingvapaa

Lämmin kiitos upeille esiintyjille Ville Rusaselle ja Petur Sakarille. Oli ihana ennen joulukiireitä päästä joulun tunnelmaan. Kuopion Alavan kirkko oli lähes täynnä, vaikka tiedotus tapahtui lähinnä puskaradiossa ystävien ja fanien kautta.

Monilta meni ohi

Asiallisesti ja sananvapaudella. Virka-aseman väärinkäyttämistä on, kun käyttää virka-asemansa valtaa oman tai toisten hyötyjen tavoitteluun.

Ministerikin

Sananvapautta pitää vaalia, mutta kyllä Ylellä pitäisi tehdä edes jonkinlainen strategia, mitä uutisoidaan ja millä tasolla. Hirvittää kun Suomen sisäisiä strategisesti tärkeitä asioita levitellään kaiken maailman tietoon. Ylen johto ensiksi vaihtoon.

Kritiikkiä oppositiollekin

Pääministeri Sipilältä on tullut harkitsemattomia lausuntoja useitakin. Talonsa antaminen pakolaisille toimi suurena houkuttimena tulla Suomeen. Hän myös toivoi Clintonista presidenttiä. Trump on soittanut jo muille Pohjoismaiden pääministereille. Hyvät suhteet Amerikkaan ovat monessa suhteessa tärkeät.

Ei enää haitallisia lausahduksia

Virkeä, mutta fyysisesti kotihoidon apua tarvitseva äitini on pitänyt lukua omahoitajan käynneistä kuukauden ajalta. Käyntejä peräti viisi, vaihtuvia hoitajia. Syyksi kertovat optimoinnin. Mikä on optimointi, joka aiheuttaa tämän?

Omainen

En ymmärrä, miksi ammattijärjestöt ja oppositio vastustavat aktivoivaa työttömyysturvaa. Nobelisti Holmström puhuu juuri sen puolesta, että työ on paljon enemmän kuin raha, se on myös osallisuutta. Osallistuminen edes johonkin tuo merkitystä elämään.

Hallitus on oikeilla linjoilla

Eikös lähihoitajan kuuluisi olla avustamassa ruokailussa eikä tekemässä hoitosuunnitelmia?

Oo mae gaad

Varmaankin maalta lähteneitä landepaukkuja nämä, jotka hylkäsi Helsingin Kukkelihaimin! Eivät ymmärrä korkeatasoista taidetta.

Voihan raassinat

Uusi Lidlin myymälä on ihan ok, mutta jatkuva kuulutus kassojen sulkeutumisesta ja aukeamisesta on häiritsevää melusaastetta.

Pois ja pian

Kuopion Saarijärvelle ei jaettu päiväpostia maanantaina, tiistaina eikä keskiviikkona. Miksi Kusti ei polje?

Onko lumitöitä?

Uusimmat

Kuuma linja

Seikkailupuisto ei toimi Puijolla

Kannatusta ilmastolakolle

Metsiä on myös suojeltava

Puuta rakentamiseen

Horsma ei ole uhanalainen

Naapurimaat hävittäjiä maksamaan

Se siitä sote

Kuopion kaupungintalo ei saa jäädä uudisrakennuksen varjoon

Sote-soppa kaatui maahan

Omavalvonta on yhtä kuin ei valvontaa

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.