"Taas kerran tulin pyöräilijän yllättämäksi jalkakäytävällä"

Taas kerran tulin pyöräilijän yllättämäksi ja lähes päälleajamaksi jalkakäytävällä Kuopion keskustassa. Kyllä jo reilusti aikuisikään ehtineiden pyöräilijöiden pitäisi noudattaa liikennesääntöjä pyörällä huristellessaan.

Kansankynttilä

Riuttalan tulevaisuudesta päättävät tahot, pitäkää talo ja ”takkuut ” kunnossa, ettei tarvitse itkeä myöhemmin.

Amanta

Voiko kesämökkikäyttöön tarkoitettua kiinteistöä vuokrata ympärivuotisesti? Vuorataan vain styroxilla seiniä talvisin.

Ihmettelijä

Formula Fordin kisoissa radalla vain 4–7 autoa. Ei ollut paljon katsottavaa. Onneksi Legendseillä hyvät kisat.

Vormula

On ihan turha verrata Seurasaarta ja Riuttalaa toisiinsa. Hesassa markkinointi osataan. Täällä Kuopion kaupunki odottaa vesi kielellä voivansa muuttaa Riuttalan rahaksi. Ja taas voitaisiin palkata uusi johtaja.

Perinteet roskiin ja rahaksi

Koin kauhunhetkiä! Arvaapa missä. Hammaslääkärin tuolissa. Tuli suihkuna vettä niin paljon nenään, että hyppäsin ylös. Olisi ollut anteeksipyyntö kohdallaan.

Pelästynyt

Tiedoksi heille jotka haluaisivat poimia mustikkaa, Kuopion Retkeilijäntien ja Taivaanpankontien väliin jäävässä metsikössä on mustikkaa.

T.R.

Reunapusikkoalueella vaikka 40 km/h ja ilmoitus niittämisestä vastaavalle taholle. Ei kuole hirvi eikä ihminen. On autoilijan vastuulla ajaa olosuhteiden mukaista vauhtia tappamatta mitään.

Näin minulle opetettiin

Astmaisille urheilijoille omat olympialaiset. On niin paljon tämän vaivan omaavia, että hyvin näyttävät kisat tulisi. Sponsoreiksi lääketehtaat.

Ei muuta

Kun Kuopiossa on paljon tyhjiä liiketiloja, voisiko joku järjestää sellaisen kirpputorin jonne voisi mennä itse myymään.

Tietysti maksua vastaan

Sairaalloisen itsekkäitä tai ehkä ajan myötä vallan tyhmistyneitä ovat keskuudessamme ne huonokuuloiset, jotka jääräpäisesti kieltäytyvät käyttämästä kuulolaitteitansa ja pakottavat muut huutamaan heille äänensä käheäksi.

Ai että minua sieppaa

Vanha, harmaantunut mies tarjoutui kaupan kassalla pitämään ostoskoriani ylhäällä, jotta saisin poimittua ostokseni liukuhihnalle. Tunnistin eläkkeellä olevan kirkonmiehen.

Palvelkaa toinen toistanne

On se kumma jos ei saada näitä keskusta kapakoissa pyöriviä virtsaajia ja katujemme roskaajia kuriin. Tekeekö poliisi partioidessaan muuta kun moikkaa päihtyneitä kiidätellen pahimpia putkaan? Lakiin pykälä ja sakkoa jokaiselle, kuten Madridissa. Käykääs katsomassa, kuin on puhdasta kaduilla. Ei roskan roskaa tai koiran kakkaa.

Suututtaa keskustan likaisuus

Tunnustan. Kävelen punaisia päin, kun ei tule autoja. Aivan kuten aikuiset pyöräilevät jalkakäytävällä ja autot ajavat Lukkarinkadun kevyen liikenteen väylää.

Törppö

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kuuma linja

Laudeliina tarpeen

Mummo on kaunis sana

Kukkakedot kunniaan

Koira haukkuu hyvästä syystä

Aikuiset eivät pyöräile jalkakäytävillä

Gallupeja liian varhain

Voisiko terassi olla savuton?

Vesi kallistui sittenkin

Milloin nousevat viherhäiverusokkaat?

Alkoholista paljon sairautta

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.