Taivaallista musiikkia

Onnittelen ihanaa Avecia, itseäni ja kaikkia, jotka olivat Kuopion tuomiokirkossa 12.11. kello 15. Erikoiskiitokset W.A. Mozartille sinne ylemmälle parvelle! Kuinka kevyt on ihmisen rämpiä sohjossa tuollaisen taivaallisen esityksen jälkeen. Kiitos!

Vieläkin nirvanassa

Terrafameen syydetyt rahat ovat ainoastaan pieniä murusia verrattuna tuulienergiaan tuhlattuihin miljardeihin. Joka vuosi veronmaksajat maksavat 300 miljoonaa tukieuroja energiasta, jota ei tarvitse tuottaa. Kumpi on huuhaata, tuulienergia vai työllistävä Terrafame?

Änkyrä

Putosin ohuen jään läpi matalahkoon rantaveteen Kuopion Haapaniemellä. Kapusin kuiville. Varpaat märkinä kotiin kävellessä ajattelin: Noin sitä vois hukkua. Ja vielä vaimon saarna edessä. Onneks ei papin...

RT

Jälkeen jäänyt puun halpa hinta ja siitä suhteeton verotus ovat jatkuvaa metsälahjaa, että muilla paremmin menisi. Demareillakin kohdistettua rahoitusta. Seurauksena taantuva metsä.

jh

On olemassa myös aikuiskiusaamista! Mikään ei ole niin varmaa kuin epävarma.

Kytky

Jos yöllä sataa pari senttiä lunta, niin onko ihan pakko kiillottaa jalkakäytävät ja pyörätiet auraamalla todella liukkaiksi? Jos laki määrää auraamaan, niin traktorin perässä pitäisi olla murskeen levitin.

Keskiviikkona kaatunut

Kiitos Henry Korpilinna asiallisesta tekstistäsi. Niin totta.

T. Hukkanen

Skanska Kuopion Pappilanmäellä ja muutkin rakennusfirmat: kuka hullu maksaisi 300 000 kerrostalokolmiosta, kun samaan hintaan saa komean omakotitalon kaupunkialueelta Kuopiosta?

Järki päähän

Hirvi taitaa nykyään olla Suomessa täysin lainsuojaton eläin. Jos ei saada ristikolle, niin ajetaan koiralla heikkoihin jäihin.

Luonnollinen henkilö

Kontrolloivat ihmiset haluavat olla aina oikeassa. He vierittävät syyn aina muiden niskoille. He voivat olla perfektionisteja tai pomottajia. Toisia jatkuvasti alistava ja nöyryyttävä ihminen on itse henkisesti sairas. Muuta lääkettä tällaisten ihmisten kanssa elämiseen ei ole kuin suhtautua heihin hyvin välinpitämättömästi.

Sairaus mikä sairaus

Terapia auttaa, sieltä saa onnea eikä lepertely haittaa. Usko pois!

Onnellinen

”Rippikoulun käyneelle”: Musliminainen ei saa mennä kristitylle miehelle, tai edessä on kunniamurha, mutta muslimimies voi ja menee mielellään kristityn naisen puolisoksi.

Koulun käynyt minäkin

Ei Trumpilla paljon päätä palellut, kun pyrki presidentin virkaan ja jopa voitti sen kaikkien ällistykseksi. Hyvä näin.

PM

Kuinka kauan Leppävirran viranhaltijoiden annetaan suhmuroida mielivaltaisesti? Valtuutetut, suitsia heidän toimintaansa.

Kuntalainen

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kuuma linja

Paijaaminen on yliarvostettua

Lisää valoa suojateille

Tuoko näkkäri säästöä?

Susia suojellaan melulta, ihmistä ei

Merkkipäivät syytä muistaa

Näkkäriä aikuisillekin

Suojatiet näkyviin

Katumaasturi ei ole pahis

Ongelmat odotettavissa Kuopion Lippumäellä

Liikaa puita kaadetaan

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.