Taksikyyti on liikaa

Lehdessä kerrottiin, että osalle ulkomailta palaavien matkustajien taksikyydin kotiin maksamme me veronmaksajat (SS 2.4.). Oliko tämä viivästynyt aprillipila? Jos uutinen on totta, se on pöyristyttävää.

Aprillipilako?

Tänä aikana ne ihan fiksuimmat lopettaisikin tupakoinnin. Hyötyisi yksilö ja yhteiskunta.

Virus iskee keuhkoihin

Ev.lut. seurakuntayhtymän papit ovat töissä täydellä palkalla, mutta me seurakuntalaiset emme saa mitään hyötyä siitä. Messut peruttu sekä viikkoruokailut.

Yksin seurakunnan keskellä

Kuopio, aamupäivä 3.4., lämpötila +3, sula, lumeton asfaltti. Massiivinen aura-auto jyrää katua kolisten. Onneksi asfaltti on märkä, ei ole kipinöintivaaraa.

Kuopiollako rahapula?

Kun EU ei kykene valvomaan ulkorajojaan, se houkuttelee ihmisiä lähtemään Eurooppaan tavalla tai toisella. Näin EU on syyllinen syntyneeseen siirtolaiskriisiinkin. Tätä ongelmaa ei ollut ennen EU:ta.

Sisärajavalvonta pysyväksi

Mahtava juttu Kaija Härkinistä, huippu-urheilusta ja uskosta Jeesukseen (SS 5.4.).

Toivossa elävä

Kaikki kunnia pääministerillemme ja muillekin viisikon jäsenille tehdystä työstä. Parasta kuitenkin, että lopulta kuuntelitte viisasta presidenttiämme ja perustitte valtioneuvostoon asiantuntijaryhmän. Ei ole hallitukselta mitään pois, jos ottaa vastaan ehdotuksia kokeneemmalta.

Yli 80-vuotias

5.4. Savon Sanomien B-osan ensimmäisellä sivulla oli historiallinen kuva. Kuvassa 3 on kolme Kuopion Uimaseuran puheenjohtajaa. Paavo Heikkinen jakamassa palkintoja, Leo Soininen kuuluttamassa ja Risto Finne ensimmäinen vasemmalta vastaanottamassa palkintoa.

Oi niitä aikoja

Hyvät ihmiset, googlatkaa ”järjestyslaki”. Lain teksti on helposti ymmärrettävä, koiraihmiset lukekaa huolella lain 4. luku, pykälä 14. Kun elämme lain mukaisesti, ulkoilu näin korona-aikaan on paljon nykyistä miellyttävämpää.

Siistimpää kevättä

Kiitos Ansa Heinonen kirjoituksestasi (SS 5.4.). Jopa kävelytiellä vastaantulijat kääntävät selkänsä vastaantulijalle, vaikka on riittävästi turvaväliä. Ei me eläkeläiset olla viruslinkoja. Kyse ei ole riskiryhmän suojelusta vaan ikävästä asenteesta.

Pelko pois

Joku vaati, että alkoholipitoisia juomia pitäisi alkaa myydä kaupoissa jo kello 7.. Osta kerralla enemmän, ja ehkä nyt olisi hyvä alkaa pitää nenänvalkaisuviikkoja. Onpa kiva kun yhdeksän jälkeen nyt ei ole näkynyt kaljaukkoja ryystämässä päivän annoksiaan marketin nurkan takana.

Kulkija

Nykytilanne on osoittanut sen miten Suomessa perheet ja moni yritys elää kädestä suuhun. Eli tarvitaan ruoka- tai muuta apua.

Pecu

Hallitus töppäsi nyt vanhusten hoivalaitoksissa, seuraavaksi Ruotsin rajalla Lapissa.

Vanhanen, nyrkkiä tartteis

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kuuma linja

Milloin nousevat viherhäiverusokkaat?

Alkoholista paljon sairautta

Peruspyörät kunniaan

Meidän perheessä on selkeä työnjako

Erja soitti Kuopiota maailmankartalle

Vesijetti rikkoo mökkirauhaa

Lokit pois torilta

Kaikki lupiinitalkoisiin

Miksi niitty niitettiin?

Entiselämys Kallansilloilla

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.