Taksikyyti pelottaa

Te Kuopion taksit ajatte kuin hurjapäät kaasu pohjassa! Ohittelette vaarallisesti ja teette kovia äkkijarrutuksia, vaikka teillä on sairaalalta potilas kyydissä. Melkoista kyytiä maksaville asiakkaille.

Potilasta pelottaa

Valottomilta pyöräilijöiltä on järjen valo tyystin sammunut.

Valoa pimeään ja tyhjään päähän

Kroatia-pelissä Huuhkajat touhusivat, mutta eivät saaneet mitään aikaan. Jalkapallojumala näytti meille keskisormea, sanoi Lukas Hradecky.

SH

Nuori lähihoitajako lisäkoulutukseen? Eikö eläkkeellä oleva hoitaja voisi mennä kotipalveluun töihin, koska he niin viihtyvät ja jaksavat tehdä hoitotyötä? Eläkkeen saatua vauhti taitaa vaan kiihtyä. Sekin paikka on nuorelta hoitajalta pois.

Kelohonka

Kymmenen poliisia joutaa suojelemaan yhtä susilaumaa. Jos ihminen tarvitsee apuun yhtä poliisia, niin hän saa odottaa useamman tunnin.

Hukka perii

P-Arska kirjoitti asiaa Kuopion kaupungin ylläpitämien kuntosalien hinnoista. Positiivisen syrjinnän piikkiin ei mene se, että duunari maksa 20 kertaa eläkeläistä enemmän.

Jouko Kanne

Mitenkähän sen Niuvan potilaiden yhteiskuntakelpoisuuden muuten testaa kuin kokeilemalla vapaata liikkumista?

Ei pelota

Berner on tainnut käydä Putinin luona opissa, kun osaa kirkkain silmin kieltää kaiken selvän vääräksi.

Totuuden apostolit

Sellaiset Rutakon valtuutetut, jotka eivät halua kehittää kuntaa ja sen elinkeinoja eivätkä edes pitää toimintakunnossa ränsistyvää terveyskeskusta ja sen palveluvarustusta, eivät ole ainakaan kuntalaisten asialla ja ovat todellisia kunnan saattohoitajia.

Entinen äänestäjä

Suomalainen maaseutu muuttuu hirvenmetsästysaikaan villiksi länneksi. Jahti on kiivaimmillaan keskellä asutusta ja yksityisteillä varsinainen ralli. Menkää metsään, älkääkä tiellä talojen nurkilla jahdatko!

Liikkuminen omalla vastuulla

Aikoihin on eletty. Yhteiskunta suosii moraalitonta käytöstä ilmaisella ehkäisyllä. Rooman valtakunta rappeutui, niin myös nuorisomme psyykkisten sairauksien muodossa.

Oi aikoja oi tapoja

Kyllä se ”hyvä siskokin” palkitaan, eduskunnasta pudonnut Paula Lehtoniemi, valtiosihteeri ja Solidiumin hallituspaikka, josta jo yksistään noin 36 000 euroa vuodessa.

Jiikoo

Lapsi ei totellut heti tulla pois pomppulinnnasta, kun oli kivaa. Äiti repi kädestä ja uhkaili, ettei ikinä tulla enää. Oli kamalaa katseltavaa. Hauska vaihtui väkivallaksi, häpeä.

Sivustakatsoja

Hyvät kanssa-autoijat, muistattehan, että keltamusta taajamamerkki esimerkiksi rampille tullessa tarkoittaa 50 kilometrin tuntirajoitusta, ellei muuta ole osoitettu.

Sakot saanut

Esimerkiksi 11.10. läheltäpiti-tilanne Kuopion Kurkimäen Korvaharjussa, Putkinotkon tiellä. Autoilija kaahasi rajua vauhtia tiellä, jossa on 40 kilometrin rajoitus, ja menetti auton hallinnan. Ekaluokkalaiset ja saattaja tosi täpärästi pelastuivat. Monien autojen "kiihdytysajoja" on tieosuudella päivittäin.

Turvallista pienille koululaisille?

Piispat voisivat ottaa asunnottomia kantasuomalaisia isoihin virka-asuntoihinsa. Esimerkiksi viisi asunnotonta per piispa olisi sopiva määrä.

Kristillinen teko

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kuuma linja

Lisää valoa suojateille

Tuoko näkkäri säästöä?

Susia suojellaan melulta, ihmistä ei

Merkkipäivät syytä muistaa

Näkkäriä aikuisillekin

Suojatiet näkyviin

Katumaasturi ei ole pahis

Ongelmat odotettavissa Kuopion Lippumäellä

Liikaa puita kaadetaan

Pilkkihalliin päästävä

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.