Taloustaidot sotimista tärkeämpiä

Armeijan sijaan nuoret neitoset talouskouluun.

Arki hallintaan

Ehdottomasti koirat verolle, jos se vähentäisi asutusaleilla koiratarhausta ja voisi ilman kauheata meteliä nauttia kesästä. Eihän ihmisetkään saa metelöidä pihoilla, tulloo muuten poliisi.

Melusta kärsivä

Kuopio sairain kaupunki. Aina täällä on ollut geeniperimä joihinkin sairauksiin, mutta koskaan ei niin paljon ylipainoisia kuin nyt. Täällä ruokakulttuuri painottuu koviin rasvoihin, vähäiseen kasvisten käyttöön. Istuksimalla ei energiaa kulu, ylimääräinen jää ylipainoksi.

Liikunta olisi lääkettä

Olipa ihania tallennettuja maisemakuvia torstaina takasivulla (SS 27.6.). On ollut Heikillä aistit hereillä. Ne voisi tallentaa vaikka takapihan ikkunaan.

Näitä lisää

Jos lapsen vanhemmalla on pahoja mielenterveysongelmia, jotka pyritään kieltämään ja salaamaan, ovat ne lähinnä olevat ihmiset yleensä syypäitä joka ikiseen ongelmaan ja heidät haukutaan pystyyn.

Miten kauan jaksan

Upeaa, vihdoinkin hallitus, jolle tärkeää myös köyhien ja syrjäytyneiden asioista huolehtiminen.

Ehkä lopultakin saan töitä

Nyt riitti sitten demareitten äänestäminen! Pride ja ilmastovouhotus vievät viimeisenkin uskon tulevaan. Persut kiittää ja toivottavasti saavat loputkin demarit.

Kele

Onko tarpeen nostaa jokainen vähemmistöryhmä teemaksi kulkueineen ja teemaviikkoineen? Nyt jopa festareille vaaditaan wc-tilat ilman nainen-mies-merkintää! Eletään ja annetaan toisten elää omana itsenämme ilman toistenkin elämää hankaloittavia vaatimuksia.

Ailuska

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kuuma linja

Laaja-alaisuus kunniaan

Metsästyskoira on eri juttu

Merkkejä puuttuu

Eroon kevytautoista

Kunpa voisi elää ilman lääkkeitä

Suomi jäi sivuun

Talouskoulusta ympäristöoppia

Hieno kampanja keskustassa

Missä telkkarin futiskarsinta?

Rikkailla oli ennen enemmän vastuuta

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.