Tekokukkia tarvis

Tietääkö kukaan, missä on Kuopiossa myynnissä tekokukkia?

Mummeli

Sain pysäköintivirhemaksukuitin Kuopion Vanuvuorenkadun päässä olevalla P-alueella 14.6.. Syy: luvaton maastopysäköinti. Kysyn, missä tuolla alueella voi pysäköidä, ettei pysäköi maastoon? Siellä kun ei ole tietä, katua, päällystettä eikä ruutuja.

Pelissäkävijä

Haloo Kuopion pysäköinninvalvonta! Mitä teidän päässä liikkui 14.6. KuPS:n pelin aikaan jakaessanne sakkoja useampaan autoon pysäköintialueella? Viheraluetta koko P-alue ja autot seisseet siinä viimeiset 10 vuotta ilman muistutuksia. Mistä moinen ykskaks?

Vihainen fani

”Kurja kesä”: et taida tietää todellisesta kurjuudesta mitään, kun sinulla on työpaikka, koti ja ruokaa ja varmaan kaikkea mitä välttämättä tarvitset. Ajattele vähän, että paljon on huonompiosaisia, ja lopeta valitus.

Oikean köyhyyden elänyt

Lopettakaa hyvät ihmiset noiden ahkerien ja sivistyneiden ihmisten jatkuva mollaaminen. He haluavat saada isänmaamme asiat kuntoon.

Työrauha heille

On asennekysymys, haluaako olla aina vihainen ja halveksiva toisia kohtaan, vaatia itselleen parasta ja enemmän ja olla kateellinen niille, joilla menee paremmin. Elämästä voi tehdä myös iloisen ja onnea tuottavan jos päättää katsoa maailmaa sellaisin silmin.

Onnellinen köyhä mummo

Kuopiossa halpakaupan myymälässä asiakaspalvelun taidot unohtuneet tai ei niitä ole koskaan opetettukaan.

Kolmas

Olen täysin samaa mieltä Ville Grahnin kanssa ammattikorkeakouluista (SS 18.6.). Erikoistuessani terveydenhoito- oppilaitoksessa oli opettajille tärkeintä opettaa niin sanotun tutkimuksen tekoa, kun olisi riittänyt opettaa niiden tulkinta. Arjessa tarvittavan tiedon opettaminen jäi toisarvoiseksi.

esh

Eiköhän riittäisi jo vihapuhekirjoitukset Sipilästä ja Soinista. On kai muitakin aiheita olemassa. Aina vaan samaa räksytystä.

Asia on jo tullut kyllä selväksi

Suomen löperöt viranomaiset ja poliitikot sallivat Isis-taistelijoiden ja kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneiden vapaan liikkumisen ja oleskelun seurauksista välittämättä. Tällainen toiminta tietää Halla-ahon persujen nousua pääministeripuolueeksi seuraavissa eduskuntavaaleissa.

Ennustaja

Maksetaanko puoluetuet verovaroista, vaikuttaako edustajien määrä tukien määrään? Pienissä puolueissa loistavia edustajia, asiantuntijoita isoissakin, esimerkiksi alkoholilain kokonaisuusuudistus saattaa lisätä työpaikkoja poliisille, terveydenhuoltoon ja oikeuslaitokselle.

Mistä maksetaan, veroistako?

Kouluttakaa työkkärin väki kuuntelemaan ja arvostamaan työtöntä, jos hänellä on oma idea. Tue kaikella äläkä virnuile kuin joku moukka.

Arvostusta

”Antakaa minun olla maassa vaatimatta mitään, että saisin juurtua rauhassa ja jaksaisin kasvaa uudestaan.”

pm

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kuuma linja

Aion käyttää maskia

Kuopion tori ei pärjää?

Pesin käteni ruvelle

Golfkenttiä riittää

Lehmät laitumelle

Kaupunkipyörät kasautuvat

Kaikille pääsy uimaan

Hanhista päästävä eroon

Saunaan tekee mieli

Mistä vettä mökkiläiselle?

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.