Trauma aamiaisesta

Lapseni oli Vuorelan päiväkodissa puolipäivähoidossa. Hän ei saanut aamupalaa. Hänen piti istua ja katsoa vierestä kun toiset syö. Hän traumatisoitui hommasta niin pahasti ettei vielä, 25-vuotiaana, pysty syömään aamupalaa. Arvet on niin syvät.

Ammattitaitoista hoitoa?!

Lapsen oikeuksista hienoja ideoita ja visioita, vielä kun nuo toteutuisi. Nykyään edes terveydelle turvallinen päiväkoti tai koulu ei ole selvyys, kiitos sisäilmaongelmien. Isi miksi minun päätä särkee koulussa, isi miksi taas silmiä kutittaa?

Uneton isi Riistavedeltä

On tuon kuuluisan pipon valtio maksanut jo niin moninkertaisesti, että voisi hyvin jakaa vaikka koko valtioneuvostolle jokapäiväiseen käyttöön näin pakkasten tullessa, ettei viimeinenkin järkikulta vain palellu.

Lämpö parantaa verenkiertoa

Me pikkupakanat odotamme silmät loistaen, koska vihreiden Ville Niinistön pään päälle ilmestyy pyhimyksen sädekehä.

Väärä pipo

Samalla logiikalla kuin joku homoudesta: Jotta ymmärtäisin lapsia, täytyisi itsellä olla lapsia. Jotta ymmärtäisin syrjäytyneitä, sairaita, vanhuksia, maahanmuuttajia, täytyisi itse olla...

Empatia

Kuva puhuu enemmän kuin tuhat sanaa ja nainen enemmän kuin tuhat kuvaa. Vanha viisaus pätee aina, mutta kun sen tietää, ei se haittaa!

Paavo

Ai kauheeta, ihan siivoojaksi oot joutunut maisteriparka. Kylläpä oot alas vajonnut.

Siistiä

Waltteri Torikan konsertissa Kuopion musiikkikeskuksella äänentoisto oli aivan liian kovalla.

Harmitti

Kiitos Puijon kamarikuoro, Tahdistin-orkesteri ja solistit mahtavasta Mozartin Requiemistä. Kiitos myös saksalaiselle Michael Schönheitille urkukonsertista, joka päätti kirkkomusiikkiviikon.

Olipa hyvää taidetta

Jos Sampo Terho poistaisi kehitysavun, niin silloin pitäisi poistaa myös puoluetuki. Niille rahoille olisi paljon tärkeämpiäkin kohteita Suomessa!

Snellu

Olen seurannut Osuuspankin ilmoituksia hyvästä tuloksesta ja lahjoituksista hyväntekeväisyyteen. Olemmeko me tallettajat, pankin asiakkaat maksumiehiä, kun talletuskorko on mediatietojenkin mukaan miinusmerkkinen. Tulosta pankille on kerrytetty monilla henkilöstön irtisanomisilla ja pankkitoimipisteiden lopettamisilla. Takaisinko paikallispankkiin?

Kuka käärii voitot?

Eipä ihme, ettei Pieksämäen lottovoittajaporukka paljon tuulettele. Eihän tommonen 220 000 nuppia päälle ole mitään. Sillä saa uuden kerrostalokaksion tai pikkusen paremman auton. Mulla on tommonen raha palkkatöistä säästettynä pankkitilille.

Ihan normaalia

Suomen voimisteluliitto palautti jokin aika sitten miljoonan käyttämättä jääneitä rahoja. Eikö niitä ole osattu anoa, kun esimerkiksi telinevoimistelijat joutuvat maksamaan kilpailumatkat, majoituksen, syömisen sekä kaikki kilpailupuvut itse?

Mummi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kuuma linja

Peukutus jouluvaloille

Huomaa suuntamerkki!

Kannattaisi juhlia

Palautetta kansalta

Työaikaa kulutetaan turhaan

Vääriä kilpailijavalintoja

Kuka ja mikä muuttaa ilmastoa?

Tekojäätä muillekin

Missä on heijastimien tukkukauppa?

Miksi urheilujuhlijat saavat rikkoa paikkoja?

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.