Tuuttaaminen lopetettava

Älkää töötötelkö torvea täällä kaupungissa, täällä nukutaan joskus myös päivällä!

Laki kieltää

Mihin perustuu nykyinen käytäntö laittaa naiset ja miehet sekaisin potilashuoneissa? Miten tästä syntyy tehokkuutta tai säästöä? Tosin hivenen vähentää aivotyötä, kun ei tulevan potilaan sijoitusta tarvitse miettiä, vaan tökätään sinne, missä vapaa paikka sattuu olemaan. Ihminen on kuitenkin herkimmillään sairastaessaan ja voi olla, ettei tuollaisessa tilanteessa kehtaa puhua kaikesta mistä pitäisi.

Intimiteetti

Toivotaan Kuopio kaupunkiin kirkkaita katu- ja puistovaloja. Kasarminpuistoon pitäisi uusia kaikki valot jo turvallisuuden tähden. Onnistunut katuvalaistus on Tulliportinkadun loppupäässä ja poliisilaitoksen parkkipaikalla.

Kiitos

Uskomatonta luettavaa vanhuksen putoaminen ja kaatuminen vuodeosastolla. Kymmeniä vuosia hoitajana olleena ihmettelen. Onko tullut jokin uusi potilaan itsemääräämisoikeuslaki, ettei potilaan turvaksi saa tuoliin laittaa turvavyötä? Aikoinaan saimme laittaa sänkyihin laidat, käyttää lepositeitä laitojen yli tuleville ja tuoliin turvavyön.

Laki vai huolimattomuus?

Eipäs ay-liike marise, kun oma pomo saa ansiottoman kymmenien tuhansien palkankorotuksen vuodessa, vaikka ei se ihan pieni ole entinenkään ollut. Mutta kun yrittäjä saa muutaman kympin lisätuloa, niin on oksan katkaisijoita jopa lakon uhalla.

Leipä jonossa

Kuka se kissan hännän nostaa, jos ei kissa itse. Näkyvyydenkipeät.

Tahkoillen

Äskettäin hallitus myönsi laittomasti maassa olevien sosiaaliturvaan 5,3 miljoonaa euroa. Vihervasemmisto esitti Helsingin kaupunginhallituksessa heille laajat, maksuttomat palvelut ja toimeentulon seurauksista välittämättä.

Kaikki hyvinvointi-Suomeen

Samaa mieltä ”Maken” kanssa: on kaunis tapa ”olla pahoillaan” kun on mokattu, vielä kauniimpaa hoitaa asiat niin, ettei toistuvasti tarvitse ”olla pahoillaan”.

Ammattitaito

Onhan se surullista kun syytinkimummon rahat viedään. Vanhusta voidaan uhkailla ja pelotella. Jos omatunto on olemassa, niin luulisi kolkuttavan.

Sileeks vaan tilit

Missä viipyy Finnpulp? Kemijärvi menee komeasti ohi investoinnissaan, ja varmaan Paltamon sellutehdas seuraavaksi.

Mikä mättää?

Tunnen, että minussa olisi kärkipoliitikon aineksia, tietysti pientä korvausta vastaan. Kun työväki pyrkisi palkankorotuksiin, niin silloin tietysti perinteisesti olisi huono aika sellaiseen. Itsellekin tulisi vain harvoin sellaisia sadan tonnin kuoppakorotuksia.

Kaikki ahtaalla

Kukaan viisas ei ole vielä vastannut, kuinka tehdään mäkilähtö kitkoilla, kun alla iljanta ja sataa vettä. Siksi ajelen nastoilla näin odotellessa.

Autoilija

Sopeutumiseläkeläiset ovat Suomen kuninkaallisia.

Hevosrattaille ihmeteltäväksi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kuuma linja

Karpalo on supermarja

Norpat Inariin

Katupöly vaivaa jo

Kuluttaja ei voi valita pakkausta

Hävittäjiä ei voi verrata muihin hankkeisiin

Viimeinkin helpotti laturaivo

Paijaaminen on yliarvostettua

Lisää valoa suojateille

Tuoko näkkäri säästöä?

Susia suojellaan melulta, ihmistä ei

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.