Urat häivyttävät epätasaisuudet

Mielestäni Viitostien korjaus on suoritettu hyvin. Nämä pienet epätasaisuudet eivät merkitse yhtään mitään. Ensi kevääseen mennessä ne on hävinneet, ei ole kuin syvät urat nastarenkaiden jäljiltä. Ei kannata uhrata yhteiskunnan varoja uudelleenkorjaukseen. Paukarlahden ja Oravikosken välille 70 kilometrin tuntirajoitus.

SH

Kuopio – Leppävirta-välin rajoitukset hanurista. Nyt kun sitä paranneltiin, niin vauhti pois. Kehitys kulki väärään suuntaan tässäkin asiassa.

100 km/h

Kelan johtoon valittiin 62-vuotias. Samanikäisen duunarin on turha haaveilla oman alansa töistä.

Yhtä lailla pätevä

Muualla Euroopassa käytetään laumanvartijakoiria suojelemaan niin lampaita kuin mehiläispesiäkin; yksikin sellainen karvaturri kun äännähtää portilta, otso pysyy taatusti kaukana. Laumanvartija suojelee myös susilta.

Tanssii Takun kanssa

Onpa tapahtunut aivan kauheita: erotuomari on nähty tupakalla! Kaikesta sitä pitää oikein lehdessä valittaa.

Että silleen

Lapsella on oikeus isovanhempiin. Se on totta, ja näin mummona se on parasta elämässä. Mutta myös isovanhemmat ja koko heidän suku voivat hyljätä lapsenlapset, näin kävi meidän pienille. Surullista, todella surullista.

Onnellinen mummona

Kenenkäs pitäisi puuttua siihen, että toinen isovanhemmista häiriköi lapsenlapsiaan niin, etteivät lapset voi mummolassa aikaa viettää. Missä on lapsien oikeudet siinä kohtaa?

Kumma juttu

Älkääpä kuvitelkokaan, että pankki menestyy palvelemalla meitä tavallisia peruseläkeläisiä. Tulosodotukset toteutuvat vain niissä pankeissa, jotka pääsevät kaltaisistamme tyystin eroon.

Tyhjätasku

Kaivinkonemiehet, räpeltäjät mätästäjät. Asiakas maksaa tuntitaksan? Vastineeksi kuuluu saada ammattiosaamista.

Aina ei sitä saa

Kun veis Kremlin keskelle Siperiaa, niin ei olis rajat ihan heti vastassa miltään suunnalta. Vois keskittyä kansan hyvinvointiin.

Kukaan ei häiritsis

Täytyy sanoa, ettei pitäisi tuijottaa pelkkiä papereitakaan, kun palkataan väkeä tekemään lasten kanssa töitä. Järkeä käteen opettajienkin valinnoissa.

Sydän tärkein

Kun ammatillisissa tilanteissa on kiellettyä puhua uskonnosta, miksi sitten esimerkiksi lääkäri voi puhua potilaalle Darwinin evoluutio-apinaopista?

MiRu

Miksi Muuttumisleikissä pitkät ja paksut hiukset leikattiin lyhyiksi? Leuan mittaiset hiukset korostavat leuan poikittaista linjaa.

Palmikko?

Jos skenaario Finnpulpista toteutuisi, niin pitäisi muuttaa Kallavesj-laulun sanat uusiksi. Se voisi sitten alkaa vaikka näin: Kalmavesj, Kalmavesj, suasteines ja piästönes...

Pulp pulp!

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kuuma linja

Norpat Inariin

Katupöly vaivaa jo

Kuluttaja ei voi valita pakkausta

Hävittäjiä ei voi verrata muihin hankkeisiin

Viimeinkin helpotti laturaivo

Paijaaminen on yliarvostettua

Lisää valoa suojateille

Tuoko näkkäri säästöä?

Susia suojellaan melulta, ihmistä ei

Merkkipäivät syytä muistaa

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.