Uudistus: Kela-taksit eivät vain kulje

Nyt ovat Kela-kyydit päin sitä. Yhtä helvettiä. Sairaan ihmisen täytyy saada kyyti ajallaan mennen tullen. Maanantaina oli minuuteista kysymys, että KYSin lääkäriaikamme olisi peruttu ja seuraavaa aikaa ehdotettiin lokakuulle. Tämä sotku heti järjestykseen.

Akuutti asia

Taksitilauskeskus (joku?) taas toimintaan. Ei se rajoita kilpailua. Kaikilla ei ole mobiilia tai soveltuvaa luuria. Vapaa taksi voi olla vapaalla tai Utsjoella. Taksit pimeinä

Miksi ottelua ei saa rauhassa katsoa? Toimittaja puhuu niin kovasti, ettei katsominen onnistu. Ei meille katsojille tarvitse selostaa, miten olisi pitänyt pelata. On meilläkin televisio.

Jälkipelaajia

Törkeää! Kela-taksien uudistuksen vuoksi sairaat eivät pääse sovittuun hoitoon ajallaan. Taas sairaat joutuvat kärsimään näitten idioottivarmojen uudistusten myötä.

Idanita

120 lehmää kuoli navettapalossa. Miksi lehmät olivat navetassa kello 13?

Sopiipa miettiä

No niin, sinne meni sekin kriisinhallintakeskus. Markku Rossi kumppaneineen voit nyt selitellä syytä, esimerkiksi kokoomus sen siirsi. Voi hyvänen aika tätä kepua, kaikki on aina toisten syytä, tosin ovat oikeassa ihmiset ovat teidät sinne äänestäneet. Ja täällä Savossa on ollut uskomaton kannatus näillä aina.

No tätä nyt saatte

Kelan pääjohtaja on varmaan sopiva virkaansa, mutta ilmeisesti ei kuitenkaan pätevä. Olisiko potkujen aika Kela-taksin kyydissä?

Kyytiä odotteleva

Perusteellista työtä, Asta Tenhunen. Kuopion virkamiehistössä markkinointi ei ole vastuullisissa käsissä alueellistamista koskevissa asioissa.

Asennevamma

Miksi Leppävirran tuulimyllyt pystytettiin käyttämättömänä seisomaan? Eikö tuulisähkölle ole käyttöä?

Tuulituen maksaja

Millä pelillisillä ansioilla Savo Volley sai paikan eurocupin peleihin, kun ykkössarjapaikkaakaan ei tullut? Eihän joukkue ole mitään voittanut vielä.

Kabinetti

Ylen Ykkönen lähetti juhannuksenakin tosi upeita musiikkiohjelmia tunti toisen jälkeen.

Vaihtakaa kanavaa

Tehköön joku heti vastalakialoitteen mopo-autojen sallimisesta liikenteen sekaan tehdylle laki-aloitteelle. Kuka tällaisia päättäjiä tässä maassa valitsee?

Järki, älä jätä

Eläkeikäiset kuuluvat eläkkeelle. Antakaa tilaa nuorille. Heistä tulee hyviä asiakaspalvelijoita.

Ei enää torin asiakas

Miksi eivät ihmiset, jotka vuosikymmeniä ovat repineet ja raadelleet lähipiiriään eritavoin, koskaan näe itsessään ja toimissaan mitään vikaa? Onko aika katkaista kokonaan välit? Voiko tällainen kasvattamaton ja sielultaan raaka ja julma, tuhoava ihminen koskaan muuttua?

Lopen kyllästynyt

Nimimerkki Hoitaja 59 on väärässä: eihän sote-lykkäys Sipilästä johtunut, vaan opposition kirkumisesta. Haukuit väärää puuta!

Tarkista tietosi

Kissani nauttii kesästä ulkona. Sitä suurempi vaara pikkulinnuille ovat petolinnut. Myyriä ja hiiriä en sääli lainkaan. Entä kuka kaipaa mustarottaa?

Kissa on hyötyeläin

Uusimmat

Kuuma linja

Parempaa onnea Puijolle

Vesijohtoverkossa on korjausvelkaa

Missä miehet luuraa?

Onnellisimpia jo toista kertaa!

Vauvoja tarvitaan

Seikkailupuisto ei toimi Puijolla

Kannatusta ilmastolakolle

Metsiä on myös suojeltava

Puuta rakentamiseen

Horsma ei ole uhanalainen

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.