Uusi asfaltti juomuilla

Kuopio-Leppävirta välin uudessa asfaltissa on hyvä, kun on tärinäosa laitettu koko kaistalle niin ei nukahda. Liekö uusi kokeilu?

Pirkka Api

Kun KuPSin lopuilla peleillä ei enää ole mitään merkitystä, niin voisikohan valmentaja viimeinkin kasata joukkueen vaihtopenkin, KuFun ja A-junioreiden omista pelaajista ja panna äärimmäisen heikot kotimaiset hankinnat ja Etelä-Niiralan pojat – toppareita lukuun ottamatta – etelän junaan tai ainakin joululomalle.

Banzai

Ihan mieltä lämmittää postilaisten monitaitoisuus. Minulla on Muuruveden kylän pinnassa kesäpaikka ja siellä ulkohuussi eli puucee, mikä pitäisi nyt syksyllä tyhjentää. Voisiko postinjakaja joku päivä tarttua lapioon asiassa? Tuleeko karenssi, jos tarjoamani työtilaisuus laistetaan?

Vanha rouva

Ne auringonkukat on kylvetty sinne Kuopion Pappilanmäelle sitä varten, että sieltä voi hakea maljakkoonsa. Tai viedä kimpun vaikka jollekin vanhukselle, joka ei itse pääse paikalle.

Kukkia saanut

Kuivalainen, maailma muuttuu, oot juuttunut poteroon, etkä piäse pois. Maanviljelyksellä ja taksiliikenteellä ei ole paljoa yhteistä.

Ei taksikyytiä

Kanada Cup meni ja Suomelle näytettiin oma paikka. Mutta ei hätää. Keväällä taas niin sanotut MM-kisat. C- ja Ö-tason pelailijat kaukalossa. Suomikin saa väkisinkin jonkin mitalin. Sitten voidaan taas elvistellä.

Hoki

Onpahan muuten Unkarin pääministerin pakolaispolitiikka lähellä sydäntäni.

Fantasztikus Unkari

Suomestahan olisi tullut rikostoveri 300 ihmisen murhaan, jos olisi kieltänyt avunannon malesialaiskoneen alasampumisen selvittelyssä. Tämäkö olisi vielä pitänyt päällensä ottaa näiden idänsankareiden roistoilusta?

Ymmärtävät paljastuvansa

Vai kaikille eläkeläisille sama eläke 2 500 euroa! Millähän perusteella sossupummi on oikeutettu yhtä hyvään eläkkeeseen kuin 40 vuoden työuran tehnyt?

Veronmaksaja

Ämpärimainos sai niin hyvälle tuulelle, että ostin lipun lauantaille. Tuli mieleen, kannattaisiko KalPan käyttää savolaista huumoria useamminkin?

Jokke

Ei voi verorahoja hulvattomimmin käyttää kuin pitää yllä tuota torkkutaloa Arkadianmäellä kaikkine mahdollisine etuineen.

Ei mitään tulosvaatimusta

Sanotaan, ettei hattu päässä ruokaileva mies kunnioita ruokaa. Mitäs ruoan kunnioitusta on se, että Suomessa heitetään ruokaa roskiin 120 – 160 miljoonaa kiloa vuosittain?

Nykyaikaa

Ennen urheilija hylättiin ammattilaisuuden vuoksi, nykyään ammattilaisuus on sallittua. Käyköhän tulevaisuudessa dopingin kanssa samalla tavalla?

Juuso

Onko kirkon asia puuttua politiikkaan, josta se ei ota mitään taloudellista eikä turvallisuusvastuuta?

Maahanmuutto

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kuuma linja

Eikö susi saa etsiä ruokaa?

Ymmärrystä ja kiukustusta postilaisille

Liian alhaisia nopeusrajoituksia

Lentovero on ok

Ajatellaan jo kevättä

Säästäkää Itkonniemen kenttä

Loitsuistako apua?

Kyllä dödökin haisee

"Saksassa tietyöalueiden nopeusrajoitukset olivat 60–80 km/h"

"Mikä yhteys huonolla luokan sisäilmalla on Pisa-tuloksiin ja koulunmenestykseen?"

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.