Uusi huoli Kallavedestä

Finnpulp nousee kuin Feenix-lintu tuhkasta. Heti kirjoitetaan lehdessä, kuinka Suomen metsissä on enemmän järeää puuta kuin koskaan. Korkeimman hallinto-oikeuden päätöksestäkin sanottiin sen olevan vain äänestys. Kuopio tekee kaikkensa, jotta hanke toteutuu.

Entä Kallavesi?

Oppositiolla pitäisi nyt olla malttia ja olla vaatimatta hallitukselta tässä tilanteessa hallitusohjelman korjaamista. Nyt on tärkein asia saada koronapandemia kuriin. Tilanne elää lisäksi koko ajan, joten uuden ohjelman laatiminen on mahdotonta. Annetaan ajan kulua ja tehdään tärkein, eli ihmishenkien säästäminen.

Terveys ennen rahaa

Kait meillä Savossakin puolitetaan sähkönsiirto niin kuin Pohjanmaalla? Toinen asia: tarjosin Leppävirran kunnalle ruuan kuljetusapua. Ei tarvittu.

Täh?

Jos se kotirauha menee viinan takia niin kannattaa hakea apua päihdehuollosta. Alkojen sulkeminen ei auta, jos juominen on ongelma.

Järki-ihminen

Moni asiantuntija vaatii mediassa, että testauksia pitää tehdä ja lisätä. Kuopiossa ei testata edes ensihoitotyössä olevaa, oirehtivaa työntekijää. 2 kertaa käyty lääkärissä, mutta testiin ei pääse. Ei ihme, että tartunnat lisääntyy.

Turhautunut

Nastat jauhavat asfalttia ilmansaasteiksi melkein joka autossa. Ilmansaasteet yhdessä koronan kanssa ovat tappava yhdistelmä.

Haittavero heti

Kontaktien välttely kotona pysymällä koskee myös teinejä. Ottakaapa vanhemmat teille kuuluva vastuu tässä asiassa.

Ei joukkoja

Ihmetyttää, kun poikkeuslain voimassaolonkin aikana piiloudutaan yksityisyydensuojan taakse. Normaalioloissakin jokainen voi itse luvata tietojensa tai asiansa julkistamisen tai julkistaa itse asiansa. Nyt törkeyksiä piilotellaan suotta.

Asiat esille

Kyllä voileipäkakkuja saa myös Julkulan Leipomosta ja myös kotiintoimitettuna.

Ja hyviäkin ovat

Suomen huoltovarmuus on täysin ulkomaisten toimijoiden varassa. Huoltovarmuuskeskus voidaan välittömästi lopettaa. Sotatilanteessa suomalaiset kuolevat nälkään. Korona varmaankin avasi jokaisen suomalaisen silmät toimimattomasta kriisiajan huoltovarmuudesta.

Kuvottavaa toimintaa

Tuhannet kiitokset ristikoista, joita on tullut nyt muulloinkin kuin lauantaina. Hyvää ajankulua!

Sudokuista ymmällään

Elämä nyky-Suomessa olisi kovin karua ja ei edes suomalaista kulttuuria, kieltä olisi ilman UKK:n elämäntyötä. On jälkiviisaita aina.

Historia opettaa

Soittakaa viralliset tahot tiedotteenne asiakkaillenne. Kyllästyttää tämä tekstiviesteillä keskustelut.

Kylmää palvelua

Pian alkaa kesän oleskeluaika pihoissa. Pidä huoli, ettet häiritse naapureitasi paljusavuilla ja grillikäryillä. Koskee myös tupakansavua.

Naapurisi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kuuma linja

Milloin nousevat viherhäiverusokkaat?

Alkoholista paljon sairautta

Peruspyörät kunniaan

Meidän perheessä on selkeä työnjako

Erja soitti Kuopiota maailmankartalle

Vesijetti rikkoo mökkirauhaa

Lokit pois torilta

Kaikki lupiinitalkoisiin

Miksi niitty niitettiin?

Entiselämys Kallansilloilla

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.