Uusi uimala Puijon alueelle?

Miksi edelleen on suunniteltu Puijon monttuun vain vanhanaikaista urheiluareenaa, joka haukkaa suuren tilan, ja liian matalalla profiililla vielä? Täytyy vain ihmetellä näköalattomuutta Kuopiossa. Puijon alue tarvitsee myös uuden uimalan.

Toivoton

Ari Lahti, unohda se Guggenheim sinne Helsinkiin ja keskitä nekin rahat keskuskentälle ja tee siitä Kupsenheim.

Savolainen viäräleuka

Sami valmentaa, Hannes ajaa bussia, äiti tekee pelimatkoille eväät.

Pienellä budjetilla

Näyttäis olevan kovanpuoleinen vedonlyönti Guggenheim-museosta, kun muutamat yrittää ihan väkisin sitä meille hommata.

Gukkelis kokkelis

”Rikkipäästö”: Löytyyhän Suomesta paikka sellutehtaalle: UPM:n entisen paperitehtaan tontti ja rakennus Kajaanissa. Puuraaka-ainekin löytyy lähempää ilman pitkää kuljetusrallia. Savon puut menevät nyt Varkauteen ja jatkossa myös Äänekoskelle. Lappiin taas tulee Sodankylään Keitele Forest.

Hajasijoittaja

Ponsse pitää oman kunnan puolta, rakensi terveyskeskuksen, sairaat saa hoitoa ja maksaa veroja.

Niin sitä pitää

Nyt kun Kuopion kaupunki on topakasti ryhtynyt raivaamaan, voisi samalla innolla vihdoinkin raivata Mallitalontien tienoon. Se on ihan järkyttävä ryteikkö! Kaatuneita lahoavia puita, lepikkoa, pajukkoa. Todella surullinen näky kaupungissa.

Sahat soimaan

Demarit on nousussa ja määräävät ehkä seuraavassa hallituksessa maan asioista. Silloin loppuvat kannattajilta rahahuolet.

Tunnetusti rahanjakopuolue

Netin apteekissa hammastahnat, hammaslangat, ihonhoitotuotteet puolta halvempia kuin tavallisessa apteekissa. Entäs lääkkeiden omavastuu- muutokset? Kyllä on apteekkareilta ja päättäjiltä pitkäkyntistä toimintaa.

Kyläapteekki

Pidetään Siilinjärven Yaran alue ympäristöineen tehdasalueena. Yara tehtaineen ja kaivoksineen tuo leivän ja joskus suolaa, sokeria ja pippuriakin meille työläisperheille. Siitä suuri kiitos. Asutus ja koulu liian lähellä tuovat vain ainaista valitusta asukkailta, ja se maksaa meille veronmaksajille. Vapaata asuintilaa ja rakennusmaata maaseudulla riittää muuallakin.

Katso

Liisa Hyssälä puhuu asiaa ollen prikulleen oikeassa sosiaalitukien suhteen. Tuet on kasvatettu holtittoman älyttömälle tasolle. Autettavat mieltävät sosiaalituet jo saavutetuiksi eduiksi.

Kamreeri

Miksi Yle lopetti keskustelun Lindtmanin listoista niin lyhyeen, eikö nyt löytynyt yhtään päivystävää dosenttia haastateltavaksi ja A-studion pääaiheeksi? Törkeää toimintaa, mutta asia haluttiin painaa villaisella, kun oli SDP:n toiminta kyseessä. Kuinkahan olisi käynyt, jos olisi ollut joku hallituspuolue samassa tilanteessa?

Haloo Yle

Venäläisten kaali- vai asevarastoja sijoitettuna strategisten kohteiden läheisyyteen kuten tukiasemat, sähköasemat, lentokentät?

Invaasiopelko

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kuuma linja

Kiva katsoa junnuja

Urheilu epätasa-arvoista

Karpalo on supermarja

Norpat Inariin

Katupöly vaivaa jo

Kuluttaja ei voi valita pakkausta

Hävittäjiä ei voi verrata muihin hankkeisiin

Viimeinkin helpotti laturaivo

Paijaaminen on yliarvostettua

Lisää valoa suojateille

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.