Viekää tuhkatkin pesästä

Arvoisa ministeri Kai Mykkänen, saisiko olla vielä muuta? Tulisiko mieleen jotain muuta kivaa, joka voitaisiin kääriä samaan pakettiin kriisinhallintakeskuksen kanssa ja siirtää Hesaan? Rohkeasti vaan. Nyt on tuhannen taalan paikka. Kysäse vaparilta.

Saako olla muuta?

Turun puukottaja ei hyväksy aiheuttaneensa pelkoa teollaan! Varmaankin oli tarkoitus aiheuttaa hilpeyttä ja mielihyvää muiden kadullakulkijoiden keskuudessa. Kannattaisi miettiä ihmisoikeuksia uhrienkin puolesta.

Ihmettelijä

Suurkiitos Juha Sipilä. Anne Bernerin nopean toiminnan joukot veronkiertäjille = taksiuudistus oli täsmäsyöttö opposition lapaan.

Verkko heilahtaa vaaleissa

”Maalaisliitolla” on vain yksi visio, autioittaa maaseutu ja ajaa ihmiset Vapaavuoren onnelaan. Näin se tapahtuu varmasti: ei kauppoja, pankkeja, takseja, huoltoasemia, terveyskeskuksia eikä teitä. Luetteloa voisi jatkaa loputtomiin. Onneksi yksi hallituspuolue tippuu jo mustaan aukkoon.

Sinisten taivaan alla

Peruutin Ferrarin tilauksen, koska Marchionne meinasi antaa Kimille loparit kesken kauden.

Lumimies

Ohoh, kolme asukasta on nyt onnellisia asunto-osakeyhtiössä yhtä onnetonta pettynyttä vastaan. Missä olivat toiset mahdolliset 11 tai 18 asukasta?

Demokratia

Kela-kyydit ja mittarit. Voiko Pro-Keskus Oy vaatia tiettyä mittarimerkkiä? Onko se laillista? Haisee palaneen käry. Potilasturvallisuus jo nyt vaakalaudalla. Kelan Anne Giss, puhalla peli poikki.

Pelottaa

Julkinen liikenne ja sähköyhtiö opettavat lapsia kiroilemaan. Tässäkö Savon voima? Onneksi bussin kello oli ajassa.

Hitto!

”Veso” (SS 7.7.), Yle ei ole koskaan lähettänyt uunoja, ne ovat MTV:n ohjelmistoa.

Veronmaksaja

Ennen uudistusta kumpikin taksamittari kelpasi Kela-ajoihin, mutta nyt vain Semelin mittari. Johtuuko tämä siitä, että Semel omistaa osan Pro Keskustasta ja sen takia pakotetaan uusimaan mittari?

Kilpailuasiamies, hoi

Eikö ”T.ami” todellakaan tiedä kuka on Teemu Selänne? Missä on yleissivistyksesi? Teemuhan on meidän kansalliskirjailijoitamme.

P.aasilinna

Olen samaa mieltä, että kriisinhallintakeskus tulisi olla sellaisessa paikassa, jossa kriisejä voidaan hallita mahdollisimman kauan tilanteen niin vaatiessa. Kun jonkin ajan kuluttua vesi nousee Helsingissä 5 metriä, niin miten siinä hallitsee/johtaa omaakaan kriisiään?

Hyvä Mykkänen

Sunnuntain kirjoitus ja kuvitus koirista kertoi ainoastaan kirjoittajan tietämättömyydestä rotuja kohtaan (SS 8.7.) Ei koira ole paha luonnostaan, vaan yksilön aggressiivinen käytös syntyy julman omistajan muovaamana.

Älä yleistä

Uusimmat

Kuuma linja

Seikkailupuisto ei toimi Puijolla

Kannatusta ilmastolakolle

Metsiä on myös suojeltava

Puuta rakentamiseen

Horsma ei ole uhanalainen

Naapurimaat hävittäjiä maksamaan

Se siitä sote

Kuopion kaupungintalo ei saa jäädä uudisrakennuksen varjoon

Sote-soppa kaatui maahan

Omavalvonta on yhtä kuin ei valvontaa

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.