Viilennys tärkeää sairaille

Ihmetyttää, miksi Kuopion kaupungin vuodepotilaita hoitavassa laitoksessa ilmastointi ei toimi öisin näiden helteiden aikana.

Huolestunut

Kuopion Keskuskentän pysäköintiongelmiin ei taida olla muuta ratkaisua kuin kattavan metrolinjan rakentaminen.

Tranctech

Vai siniset jatkavat SMP:n perintöä, väittää Soini. Ei, sillä tuhosivat Soinin johtaessa koko puolueen. Nykyhallituksessa möivät köyhät kenkäparista ja heittivät heikot susille. Äänestämme ensi vaaleissa perussuomalaisia tai kristillisiä, joissa Essayah on ollut kaikessa luotettava.

Vuonna 1975 SMP:tä kannattanut

Jos pieniä asuntoja ei opiskelijoille löydy, voi syytä hakea sijoitusyhtiöistä. Asuntoja pidetään tyhjänä odottamassa lyhytaikaisia vuokralaisia, joista kilpaillaan hotellien kanssa. Myös taivutellen asuvia osakkaita aina uusiin remontteihin periaatteella "kun uusi omistaja haluaa".

Asuja

Kaksi puolalaista miestä jäi kiinni yli 20 asuntomurrosta, ja ehtineet käydä jo neljä kertaa Suomessa. Miehillä on ollut aiempia pitkiä vankeustuomioita Ruotsista ja Keski-Euroopasta.

Avoimien rajojen politiikkaa

Supi, orava, harakka. Kissan tekosille on etsitty ahkerasti sijaissyyllistä. Kissa ei olekaan syyllinen. Ihminen on syyllinen lemmikkinsä tekosiin kuin olisi ne itse tehnyt. Lemmikkinsä heitteille jättäminen on äärimmäistä itsekkyyttä.

Sääli tuo sairautta

Toinen ihminen ei voi päällepäin nähdä toisen kipuja, särkyjä ja tuskia, jotenka jätetään ne diagnoosien tekemiset lääkäreille.

Puhetta piisaa

Kiitos Savon Voimalle kun nosti hintojaan, kuukausimaksua 4 euroa, melkein 20 prosenttia korotusta, ja siirtomaksua 0,55 senttiä kilowattitunnilta. Meille se tekee noin 100 euroa lisäkuluja vuodessa, mutta sähkökatkot eivät poistu. Vaikka kaapelimme on kaivettu maahan, maksamme epävarmasta sähkönsiirrosta yhä kalliimpaa hintaa.

Sallittua rosvousta

Ei talouskasvu ole hallituksen ansiota, vaan normaalia vaihtelua lama ja nousu. Kiky oli kiristystä, aktiivimalli myös pakottamista.

Ajattelija

Kiitos PalloKissat kun pelasitte loppuun asti, tasapeli on puoli voittoa (ja "kissa kiitoksella elää"). Välillä jatkoaikamaali Kuopioonkin.

Go Cats Go GCG!

Missähän mahtaa Martti Vastamäki asua, jos ei Euroopassa (SS 19.7.). Asiantuntijalausuntoja annettaessa ei voi vedota lainausmerkein koristeltuihin mielikuviin. Samaan virheelliseen väitteeseen törmäsi alkoholilain uudistamista edeltäneissä keskusteluissa. Faktat kuntoon.

Eurooppalainen luonne

"Postinen": Myös täällä Kuopion Julkulassa on valikoivaa postinjakelua. Tulematta jäävät esimerkiksi lähikaupan kuten muidenkin liikkeiden mainospostit. Nyt viimeksi hävisivät jonnekin Jätekukon ilmaiset, nimellä ja osoitteella varustetut biojätepussit. Ei edes niiden tilausilmoitusta tuotu.

Ei hyväksyttävää toimintaa

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kuuma linja

Vegaanikin suosii suomalaista

Entäs kissat?

Yhden hengen autokyyti

Lapsi on lapsi vain hetken

Tulevatko auton latauspaikat pakollisiksi?

Taasko tornitaloja Kuopioon?

Miten edustajat kehtaavat?

Onko Greta liian kovilla?

Hirveän hieno homma!

Heijastinmuistutus

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.