Viinijuhlien järjestelyt närkästyttävät

Olen samaa mieltä Viinijuhlien laadusta ja viihtyvyydestä,tai sen puutteesta.Ottamatta kantaa ruoan laatuun totean vain, että ruokahalu meni viimeistään siinä, kun astui siihen karmeaan ruokailutelttaan.

Oli myös eka ja vika, sääli

Sateenvarjot pois Viinijuhlilta! Taitaa olla Suomen ainut tapahtuma, missä ne sallitaan.

Sadetakki kassissa

Miksi marketin uudet perunat on paksukuorisia vetisiä tusjakkeita? Ne ei ole nähnytkään kunnon uutta perunaa.

Maalaispoika

Metsästys pitäisi lopettaa. Ihminen on suurin peto. Olemme harhautuneita. Sankarina pidetään sitä, joka tappaa hirven tai karhun. Ajattele: tappaa. Elämää tulisi kunnioittaa. Meidän ei pidä tappaa kärpästäkään.

Veijo Jääskeläinen

Kiitokset Taito Taskiselle pohtivista kirjoituksista, esim. 8.7. Putinin vierailusta. Sanotaan, että Naton täytyy vahvistaa läsnäoloaan Itämerellä, koska Venäjä on aggressiivinen ja se on Merkelin mukaan kyseenalaistanut kansainvälisen oikeuden pätevyyden ja rajojen loukkaamattomuuden. Sen takia Puolaan ja Romaniaan Nato luo ohjuspuolustusjärjestelmät, jotta se voi rankaisematta tehdä vaikka ydinohjusiskuja Venäjälle, eikä Venäjän vastaisku onnistu. Ei kai Nato vain haaveile Siperian rikkauksista? Toivottavasti koskaan ei tule kolmatta kertaa Napoleonin Moskovan- ja Hitlerin Volgan-reissujen jälkeen.

Autuaita ovat rauhantekijät

Leveätpä oli sanojan sanat ”itse valitset suuntasi, parannuksen teko, mielipide muuttuu”. Vähät veisaat temppujen seurauksista.

Ai, mikä päällikkö

SS 9.7 Sinulle kissojen vihaaja. Ei todellakaan ole kissojen syy, että välinpitämättömät ihmiset ottavat kissoja, aivanko ne olisivat ilmaa, jotka voi hylätä oman onnensa nojaan, kun eivät enää miellytä. Kissat tarvitsevat hyvän, rakastavan kodin, missä niillä on hyvä olla. Kissa on perheenjäsen.

Ei kissoja ilmaiseksi

Taannoin Lauri Ihalainen kehui lehdessä työmarkkinajärjestöjen kykyä nähdä talouspolitiikan 'iso kuva'. Vaarallisen vastuuton julkilausuma. Olin tukehtua ja kuolla nauruuni.

Hutkijatutkija

Ruohonleikkuri ensimmäisellä nykäisyllä käyntiin talven jälkeen. Tankissa vanha E10/95 bensa. Samoin kaksi vuotta seissyt perämoottori.

Muka mätänee

On täysin kohtuutonta,että kauppaketjut halpuuttelevat suomalaista ruokaa,ja samalla tuovat ukomaista roskaa maahan. Perustakaa tuottajat osuustoiminta periaatteella ketjuja vain suomalaiselle ruoalle hyvällä hinnalla.

Varma asiakas, ei välistävetäjä

Kyllä Nobel-komitean pitää pikapuoliin ruveta toteuttamaan presidentillemme rauhanpalkintoa. Ilman Saulia Nato ja Venäjä olisivat jo ajautuneet vakaviin konflikteihin ja ehkä sotaankin keskenään. Kekkonen on kohta vaarassa jäädä kakkoseksi.

Lievästi liioitellen

Miksi poliisi ei puutu näihin "rimaa hipoen" ohituksiin liikenteessä? Karmeen näköistä kun ohi pitää päästä puskuria hipoen. Eikös se ole tieliikenne laissa kielletty! Asenne vammaiset kuskit liikenteestä pois!

Villi länsi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kuuma linja

Pesin käteni ruvelle

Golfkenttiä riittää

Lehmät laitumelle

Kaupunkipyörät kasautuvat

Kaikille pääsy uimaan

Hanhista päästävä eroon

Saunaan tekee mieli

Mistä vettä mökkiläiselle?

Muista lepuuttaja

Hiljaisuus tekee hyvää

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.