Vossikka varjoon

Jatkuvasta kasvatuksesta on tullut uskonto. Jos joku esittää faktoja sen huonommasta kannattavuudesta, uhkana on polttaminen roviolla.

Tieto ensin

Ajatelkaapa mikä lause: ”Työttömän pitää olla tarpeeksi töissä.” Aktiivimallista lainattua.

Aktiivinen

Autoilijat, olkaa tarkkana Joensuuntietä Vuorelan rampille tullessa. Viisaat on osanneet tehdä valtiolle rahastuspaikan. 60 kilometrin rajoitus muuttuu yllättäen taajama-alueeksi, jossa rajoitus on 50 kilometriä tunnissa. Suora tie, loiva alamäki rampille saakka eikä asutusta, kyllä tutkakamera vilkkui. Vähän ottaa kupolista.

Sakkoa odotellessa

Musta väri on aina tyylikäs ja hienostunut, harmaa maanläheinen ja elegantti. En voisi kuvitella mitään värikkäitä mattoja verhoja tai tapetteja niin kuin joskus itselläkin nuorempana oli. Puun väri on aina viehättänyt. Jokainen sisustaa ja kalustaa kotinsa itseään varten, ei vierasta.

Musta fiksun ihmisen valinta

Kuopion torin nurkalla seisova heppa tarvitse katoksen suojaksi aurinkoa ja vesisadetta vastaan. Liikenne ei tuone rakentamiselle esteitä.

Huolestunut

Televisiossa on hyviä matkailukohteita esitteleviä ohjelmia. Mutta miksi niissä puolet ajasta näytetään jonkin narsistipellen naamaa eikä nähtävyyksiä?

Tylsää

Pitääkö sitä seksiä ja lempeä tuputtaa. Aseksuaalisuuskin on ok. Seksi ei ole tärkeintä kaikille.

Hyi suvaitsemattomuudelle

Oikean bemarimiehen huoneentaulu: liikennemerkki koskee bemarimiestä jos lisäkilvellä on osoitettu ”Koskee myös bemarimiestä”.

Ladataan vaan

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kuuma linja

Golfkenttiä riittää

Lehmät laitumelle

Kaupunkipyörät kasautuvat

Kaikille pääsy uimaan

Hanhista päästävä eroon

Saunaan tekee mieli

Mistä vettä mökkiläiselle?

Muista lepuuttaja

Hiljaisuus tekee hyvää

Veneet kiinni kunnolla

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.