Yksi ääni menee koiraveron takaisin tuovalle

Lopettakaa hyvät ihmiset kirjoittelut nastoista ja kitkoista. Kai se on jokaisen oma asia, mitä käyttää. Lopettakaa myös ne lemmikkieläinten jätekirjoittelut.

Tasoa kehiin, olkaa hyvät

Onnea Suomen taksit! Kepu vapauttaa teiltä työt! Vieläkö joku uskoo muuta?

Matkustaja

Terveydenhuolto on yhtiöitettävä. Tiet yhtiöitettävä. VR yhtiöitettävä. Tuottajahinnat alas. Viljelijät mierontielle. Maatalous yhtiöitettävä.

Kolhoositko Suomeen?

Kalakukko tarttui pelikaanin kurkkuun maanantaina.

KalPan kannustaja

Kitkojen ja nastojen puolustajat. Kun olette viisaita, niin ruvetkaa seuraavaksi väittelemään siitä, mitkä ajot ovat aiheellisia. Saapiko esimerkiksi kauppaan mennä autolla, jos matkaa on sata metriä? Taitaisi teiltäkin jäädä silloin joku ura tiehen tekemättä.

Vottelo

Hyvä tilitoimisto on yritykselle yksi tärkeimpiä apuja. Huono tilitoimisto saa äkkiä paljon tuhoa aikaiseksi. Onnekseni Siilistä löytyi toimisto, joka tekee työnsä niin hyvin, että onnen kyyneleet tulevat usein silmäkulmiini.

Kiitos, Jani

Eläkeläiskansalaisaloite: Arvoisat eläkeyhtiöt, jos eläkkeen maksupäivä on kuukauden ensimmäinen päivä, niin laittakaa tulemaan oli sitten lauantai tai sunnuntai. Ei kai ole mahdotonta nykyaikana.

Viikonloppuna kauravelliä

Kuntavaaliehdokkaat! Kun postilaatikossa lukee ”Ei mainoksia eikä ilmaisjakelulehtiä.” Silloin ei postilaatikkoon saa jakaa vaalimainoksiakaan.

Jaetun mainoksen ehdokasta en äänestä

Kansalaisaloite, ettei kesäaikaan kelloja siirretä, etenee eduskuntaan. Se kansanedustaja, joka on kellojen siirtämistä vastaan, saa äänivyöryn.

Jytkyjen jytky

Ymmärretään, jos tekniikka joskus junan myöhästyttää. Mutta sitä ei, että esimerkiksi 27.3. VR:n nettisivuilta sai IC63:n kulusta suorastaan päinvastaista tietoa.

Ohjelmat toimiviksi

Kyllä on Ylen porukoiden vaikea tunnustaa, että olivat Terrafamen uutisessa väärässä. Mutta onhan se porukka paljon viisaampi kuin oikeusasiamies tai joku työoikeudenprofessori.

P.K .

Laittomia uhkauksia on tälläkin palstalla, tosin rumaankin huumoriin verhottuna.

Seurataan

Nimimerkit Hienoa Sipilä ja Hyvä pm. Olen kanssanne täysin samaa mieltä. Lisäksi, eivätkö toimittajien työhön enää kuulu asiapohjaiset kysymykset? Näinkö Suomi nousee, kun kylvetään jatkuvasti ja tarkoituksella negatiivisuutta ja epäasiallisuutta.

Suomen tulevaisuus

Ismo Apellin juontoa Naisen ääni-konsertissa arvostelleet ovat oikeassa. Savolaisuus voi olla tyylikästäkin. Pönötys ei suinkaan olisi ollut ainoa vaihtoehto Apellin juonnolle.

Savo-kuva paremmaksi

Äänestän sinua, joka alat puuhata koiraveroa Kuopioon.

Kaino

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kuuma linja

Lelutkin puhtaiksi

Kiitoksia ja onnitteluja

Kotimaista työvoimaa pelloille

Entäs muut ongelmat kuin korona?

Metsä on paras leikkipaikka

Torinaluspysäköinti on paras

Suu säkkiä myöten

Kerrankin ajoissa!

Hallitus puolesta ja vastaan

Netti puuttuu

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.