Äänestäjä muistaa

Kansanedustaja Reijo Tossavainen (ps.) antoi ymmärtää, että demarit Jutta Urpilaisen johdolla valehtelivat lupaamalla 100 000 uutta työpaikkaa. Kysynkin, onko se lupaus, jos vaaliohjelmaan kirjataan, että tähän pyritään?

Kuka muu kuin Timo Soini (ps.) aavisti vaalien jälkeen, että lama jatkuu näin voimakkaana ja pitkään? Soini aavisti, koska jäi tekosyihin vedoten pois hallitusvastuusta ja näin ollen petti pahemman kerran äänestäjänsä.

Lupaamalla kaikkea hyvää kaikille perussuomalaiset saivat kuuluisan jytkynsä, mutta mitä puolue on saanut sen jälkeen aikaan? Mitä muuta kuin suunsoittoa? Äänestäjät muistavat ja ymmärtävät.

Kansanedustaja Tossavainen arvosteli kovin sanoin myös työministeri Lauri Ihalaisen (sd.) toimintaa. Häntä monet asiantuntijat arvostavat kuitenkin kaikista parhaaksi työministeriksi.

Onhan se myönnettävä, ettei tämänhetkinen tilanne ole hyvä, mutta kaikki ei ole nykyisen hallituksen syytä. Tämä lama on maailmanlaajuinen, joten varmasti hallitus on yrittänyt kaikkensa. En usko, että he tahallaan johtaisivat kansaa surkeaan jamaan.

Kansan onneksi meillä on muutaman kuukauden kuluttua vaalit, joissa valitaan uusi eduskunta ja sen jälkeen uusi hallitus. Toivottavaa olisi, että silloin perussuomalaisetkin osallistuisivat hallitusvastuun kantamiseen.

Esko Pursiainen

Kuopio

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Lukijan Sanomat

Kuluerä vai tulonlähde?

Alijäämä(i)stä ajattelemista Suomen tulevaisuudesta

Maanviljelijä tuntee luonnontalouden lait

Vastuullista ja kestävää talouden ahdingosta huolimatta

Lähiomainen sairauden kuplassa

Hatsala sopisi kongressi- ja messualueeksi

Maapallo toimii neljän asian varassa

Sydämen sivistystä kirjoitteluun

Vanhemmuuden tuen leikkaaminen ei tuo säästöä

Onko nälkävyölle vaihtoehtoja?

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.