HallitusohjelmaVastamäkeä luvassaAntti Rinteen (sd.) hallitusohjelma lupaa nimensä mukaan ylämäkeä kaikkiin diagrammeihin eli käppyröihin. Kustannukset, hinnat, verot nousevat rinnettä pitkin ylös.

Hallitusohjelma

Vastamäkeä luvassa

Antti Rinteen (sd.) hallitusohjelma lupaa nimensä mukaan ylämäkeä kaikkiin diagrammeihin eli käppyröihin. Kustannukset, hinnat, verot nousevat rinnettä pitkin ylös.

Ainut, joka kevenee, onkin kansalaisen kukkaro!

Hankkeet

Ylihinnasta on tullut normi

Kuopion kaupungin sisäpiiriläisten urheiluhullujen päättäjien on helpompaa hyväksyä uudet urheilun megahankkeet aliarvioiduilla kustannusarvioilla. Hankepäätöksien jälkeen rakentaminen tapahtuu Kuopion perinteisellä maksoi mitä maksoi -budjetilla.

Autoilu

Vanhassa vara parempi

On päivänselvää, että sähköautojen käytöstä verotetaan jatkossa kovalla kädellä, kuten nyt dieselautoja. Sähköautojen latauspaikatkin tulevat ajan myötä raskaasti maksullisiksi, siis ladattu sähkömäärä ja sen siirtomaksu akustolle.

Minä ajan lähes 40 vuotta vanhalla dieselautolla. Se ei savuta, vähäinen kulutus ja matkamittarissa 1,6 miljoonaa kilometriä.

Katsastuksessa autoinsinööri pyöräyttää ajopelini aina rutiinilla katsastushallin läpi, leimaa paperin ja vaatii vielä pullakahville kanssansa tarinaa iskemään. Tämä jos mikä on todella aito ekoteko tällaista maltillista, yli 60 vuotta haavereitta ja liikennesakoitta viiletellyttä kansalaista kohtaan.

Hoito

KYS on hyvä ja osaava sairaala

Oma kokemukseni KYSin potilaana oli, että lähes kaikki lääkäreistä lähtien ihaniin hoitajiin olivat aivan sydämellisiä ihmisiä.

Ilman hoitoa ja osaavia ammattikirurgeja en olisi tässä. Haluan kiittää kaikkia sydänosaston työntekijöitä, kun piditte huolta vaikka välillä niin sanotusti hättäilin. Olette aina mielessäni.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Lukijan Sanomat

Kuluerä vai tulonlähde?

Alijäämä(i)stä ajattelemista Suomen tulevaisuudesta

Maanviljelijä tuntee luonnontalouden lait

Lähiomainen sairauden kuplassa

Vastuullista ja kestävää talouden ahdingosta huolimatta

Hatsala sopisi kongressi- ja messualueeksi

Maapallo toimii neljän asian varassa

Sydämen sivistystä kirjoitteluun

Vanhemmuuden tuen leikkaaminen ei tuo säästöä

Onko nälkävyölle vaihtoehtoja?

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.