Ihminen uuden ajan edessä

Musiikki raikuu ympäri maailmaa ihmisten parvekkeilta. Ihmiset opettelevat kohtaamaan toisensa eri tavalla kuin ennen. Me tarvitsemme toisiamme ja yhteyttä toisiimme enemmän kuin koskaan.

Musiikki yhdistää meidät, ja tunnemme nyt olevamme yhtä tämän koko maailmaa ravistavan epidemian kanssa. Kaikki tapahtui niin nopeasti, ettemme vielä tiedä, mitä kaikkea tämä virus tuo tullessaan.

Jos se yhdistää meidät huomaamaan toisemme ja näkemään laajemmin elämän rikkautta, se tuo ihmiskunnalle enemmän hyviä kuin huonoja asioita. Virus opettaa meidät näkemään elämän ulottuvuuden laajemmin.

Olemme kiireen ja uupumuksen rajamailla menettäneet kosketuksen luontoon, itseemme ja toisiimme. Nyt on ihmisen aika löytää itsensä ja tarkoituksensa elämään, miksi me täällä olemme ja miten meidän tulisi elää.

Järjestelmämme muurit sortuvat ja uudet ajatusmallit johdattavat meidät lähemmäksi sitä elämää kohti, jota haluamme elää.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Lukijan Sanomat

Miks(ei) Mikkeli? Asuinpaikan valinta ei olekaan aivan helppoa

Sähköautoja halutaan valmistuttaa vaikka väkisin

Hyöty pantava investointeihin

Kivestä leipää

Ohjausta hyvinvointia edistäen

Tuulivoimalan lavat eivät ole vaarallisia

Monipaikkaisuus on suuri hyöty

Valta valuu EU-kolonialisteille

Tarpeetonta tavaraa on liikaa

1500-luvun hallintomalli ei toimi nykyajan ympäristössä

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.