Jynkän koulun remontti ei näytä etenevän

Kuopion Jynkän koululla sattui helmikuun alkupäivinä vesivahinko. Silloin ajattelimme, että onneksi on vielä pitkästi aikaa ennen kuin kuopuksemme aloittaa esikoulun elokuussa koulun tiloissa.

Asumme koulun vieressä, joten on ollut helppo seurata remontin edistymistä. Juuri mitään liikettä ei ole vaurioituneissa tiloissa näkynyt tämän reilun puolen vuoden aikana.

Kolme esikouluryhmää, joiden piti aloittaa koulun tiloissa, on nyt ripoteltu ympäri Jynkkää ja Levästä. Lapsemme ryhmä on vanhan kirjaston tiloissa, josta he kulkevat kolme kertaa päivässä koululle ruokailemaan.

Iltapäivisin ei oikein ole mitään sisätilaa käytössä, koska vanhan kirjaston tila on ilmeisesti muussa käytössä iltapäivästä eteenpäin. Toivon todella, että remontti etenee nyt rivakasti, aika raskaaksi käy kulkeminen pienille ihmistaimille pidemmän päälle.

Ei ole ainakaan sattunut silmään, että kaupunki olisi tiedottanut remontin etenemisestä, voi toki korjata jos jollain on parempaa tietoa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Lukijan Sanomat

Vinkki päättäjille koronan kurimuksessa

Omaisten huoli jatkuu

Harvinaista yhteiskuntavastuuta

Lasten ja nuorten tippuminen koronakuiluun estettävä

Objektista subjektiksi

Unohtakaa hävittäjät

Kesä voi olla parasta aikaa ikäihmisellekin

Isä ei ole vierailija

Eläkevarat erikseen

Elämämme sietämätön ihanuus

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.