Jynkän koulun remontti ei näytä etenevän

Kuopion Jynkän koululla sattui helmikuun alkupäivinä vesivahinko. Silloin ajattelimme, että onneksi on vielä pitkästi aikaa ennen kuin kuopuksemme aloittaa esikoulun elokuussa koulun tiloissa.

Asumme koulun vieressä, joten on ollut helppo seurata remontin edistymistä. Juuri mitään liikettä ei ole vaurioituneissa tiloissa näkynyt tämän reilun puolen vuoden aikana.

Kolme esikouluryhmää, joiden piti aloittaa koulun tiloissa, on nyt ripoteltu ympäri Jynkkää ja Levästä. Lapsemme ryhmä on vanhan kirjaston tiloissa, josta he kulkevat kolme kertaa päivässä koululle ruokailemaan.

Iltapäivisin ei oikein ole mitään sisätilaa käytössä, koska vanhan kirjaston tila on ilmeisesti muussa käytössä iltapäivästä eteenpäin. Toivon todella, että remontti etenee nyt rivakasti, aika raskaaksi käy kulkeminen pienille ihmistaimille pidemmän päälle.

Ei ole ainakaan sattunut silmään, että kaupunki olisi tiedottanut remontin etenemisestä, voi toki korjata jos jollain on parempaa tietoa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Lukijan Sanomat

Meillä on keinot pysäyttää trooppinen metsäkato

Piina on hieno suoritus

Avoin kirje Suomen Urheiluliitolle

Miten meille käy tekoälyn voittaessa?

Nuoria kuultava laajennettaessa

Laajempaa näkökulmaa

Taiteen tukemisesta ja tukemattomuudesta

Fysioterapeutti ei tee diagnoosia

Riitelytunnilla oli myönteistäkin viestintää

Epäonnistunut fuusio vai hieno alasajo?

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.