Kaoottinen tilanne Kuopiossa

Kuopiossa vallitsee täysi kaaos rakentamisessa. Näyttää, että yksikään rakennusvalvonnan virkamies taikka lupaviranomainen ei ole selvillä, mitä ollaan tekemässä.

Kuopion kirjasto on ollut motissa jo puoli vuotta. Pitää olla navigaattori, että osaa sinne. Kenenkähän keksintö oli rakentaa tunneli kirjastosta museoon, ja mikähän syvempi merkitys sillä on? Ei mitään hajua ole siitä, milloin tämäkin joutava rakennelma valmistuu.

Rahalaaksossa, ei kun Kuntolaaksossa on YIT kolistellut ja siirrellyt kiviä paikasta A paikkaan B ja päinvastoin jo kohta puolitoista vuotta, eikä valmista näytä tulevan. Me lähiasukkaat saamme kuunnella tätä ”ihanaa musiikkia” kenties viisi vuotta ainakin eteen päin, kun tietää, miten savolainen projekti etenee: alotusta vaille valamis.

Suokatu on ollut tukossa puoli vuotta parhaaseen turistiaikaan, eikä loppua näy. Kaunis Snellmaninpuisto on tuhottu täysin ja kukaan ei tiedä, milloin tämä ”rojekti” valmistuu, tuskin tällä vuosikymmenellä. Puistokatu on ja pysyy kenties vuosikymmeniä osittain tukossa näillä näkymin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Lukijan Sanomat

Vastuullista ja kestävää talouden ahdingosta huolimatta

Lähiomainen sairauden kuplassa

Hatsala sopisi kongressi- ja messualueeksi

Maapallo toimii neljän asian varassa

Sydämen sivistystä kirjoitteluun

Vanhemmuuden tuen leikkaaminen ei tuo säästöä

Onko nälkävyölle vaihtoehtoja?

Siilinjärvi satsaa ja säästää

Punainen lanka pahasti hukassa

Miksi sosiaaliala vaikenee?

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.