Kaoottinen tilanne Kuopiossa

Kuopiossa vallitsee täysi kaaos rakentamisessa. Näyttää, että yksikään rakennusvalvonnan virkamies taikka lupaviranomainen ei ole selvillä, mitä ollaan tekemässä.

Kuopion kirjasto on ollut motissa jo puoli vuotta. Pitää olla navigaattori, että osaa sinne. Kenenkähän keksintö oli rakentaa tunneli kirjastosta museoon, ja mikähän syvempi merkitys sillä on? Ei mitään hajua ole siitä, milloin tämäkin joutava rakennelma valmistuu.

Rahalaaksossa, ei kun Kuntolaaksossa on YIT kolistellut ja siirrellyt kiviä paikasta A paikkaan B ja päinvastoin jo kohta puolitoista vuotta, eikä valmista näytä tulevan. Me lähiasukkaat saamme kuunnella tätä ”ihanaa musiikkia” kenties viisi vuotta ainakin eteen päin, kun tietää, miten savolainen projekti etenee: alotusta vaille valamis.

Suokatu on ollut tukossa puoli vuotta parhaaseen turistiaikaan, eikä loppua näy. Kaunis Snellmaninpuisto on tuhottu täysin ja kukaan ei tiedä, milloin tämä ”rojekti” valmistuu, tuskin tällä vuosikymmenellä. Puistokatu on ja pysyy kenties vuosikymmeniä osittain tukossa näillä näkymin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Lukijan Sanomat

Maailmanloppu ei ole ovella, vaikka paljon on tehtävää

Kuopiolla on varaa tehottomasti hoidettuun tietotekniikkaan

Perussuomalaiset ovat huolissaan

Työurien pidentäminen nopea apu työllisyysasteen nostoon

Meno on kuin Hölmölässä

Snellmaninpuistosta on tullut vaikeasti saavutettava

Polttoainejakelu saatava kuntoon Kuopiossa

Juurisyyt hämärtyvät

Elämänmakuista arkea myös hoivakotien asukkaille

Meillä on keinot pysäyttää trooppinen metsäkato

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.