Kuuma linja

Olisiko laista löytynyt porsaanreikä, jonka turvin porsas ja hieho olisivat saaneet viettää yhteiseloa?

Kesän paras pari

Valtameri ei kuuntele tämänkään hallituksen kirjauksia.

Suuri kuva

Moskovan poliittinen eliitti käyttää jo melkein samoja raakoja keinoja kuin Stalinkin aikoinaan rahvasta vastaan. Putinin lähipiiri oligarkkeineen on valmis vaikka mihin suojellakseen kansalta haalimaansa omaisuutta.

Onko raja jo ylitetty

Formulasirkus kaikkine koneineen ja autoineen lentää jatkuvasti maanosasta toiseen. Helsinki–Vantaan lentoliikenne vilkastuu koko ajan, ja kaikkea ilmaston kannalta haitallista tehdään niin kuin ennenkin. Me korven eläjät ostamme kalliit jätevesijärjestelmät, kierrätämme kaikki jätteet ja maailma pelastuu.

Onko järkee vai ei?

Eleekeehän männä sorkkimaan ja hävittämmään nuita hyytelömöllyköetä järvestä, kun niistä on tulossa saasteenkestävämpi immeislaji aejan kansa! Hyytelö kasataan paljolti poloviin, että suatas nuo sovattii loppumaan! Johtajat suap’ sitä automaattisesti lissee, kun virkanimitys on tehty!

Ehkä toivoa vielä!

Pitäkää kattinne kiinni, etteivät kulje muiden pihoilla ja luonnossa tappamassa lintuja.

Ympäristönhoitaja

Vinkki soittokellottomille maastopyöräilijöille: sano selvästi hyvissä ajoin ring-ring, niin tolvanampikin kävelijä tai koirantaluttaja ymmärtää väistää.

Soitellaan soitellaan

Maksamme Karttulaan kiinteistöveroa ja kaupan myyntikin piristyy, kun mökkiläiset palaavat. Niinpä toivomme yhtä, kaikenkattavaa kierrätyspistettä. Kompostointi on ok hyvinhoidettuna biojätteelle. Muutoin siitä tulee rotille, hiirille, myyrille ym. ötököille oivallinen ruokapaikka. Iso jäteauto pienillä mökkiteillä keräilemässä sekajätepusseja ei ole hyvä ajatus, ja mitähän niissä sekapusseissa onkaan. Joten yksi hyvä kierrätyspiste keskustaan.

Kiitos

Juho Romakkaniemen kirjoitus (SS 4.8.) ”Enemmän työtä” kannattaa lukea. Hyvä kysymys, miksi työnteosta ja työllistämisestä rankaistaan Suomessa niin paljon? Ja työttömyysasteemme on EU:n kuudenneksi korkein. Sosiaaliturvamme ei ole tarkoitettu sillä jatkuvaan elämiseen.

Joutoväkeä ei pidä haalia lisää

Kiitos Anna Tenhu hersyvästä vahakabinettijutustasi! Minulla oli koko sunnuntain imeläpussi leuan alla.

Ullukka

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Lukijan Sanomat

Keskusta tekee työtä itäradan puolesta

Yhteistyötä tarvitaan

Koemmeko vielä oikean olympiahengen paluun?

Vanhemmuuden tukeminen merkittävä osa mielenterveyttä

Kaukolämpö hiilineutraaliksi

Kannattaisi ajatella loppuun asti

Suomi kokonaisuudessaan eläväksi

Elinehtona koko Suomen kehitystä tukevat infraratkaisut

Nopeampi työllistämis-vaikutus Vaken rahoille

Valheilla voittoon

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.