Kuuma linjaEikö jo Kulmunin maalittaminen riittäisi? Nyt viestintäkoulutuksen maksusta on väännetty väkisin jotain salaliittoteorioita (SS 8.7. Juha Honkonen). On näköjään vaikea uskoa, että on vielä aitoja ihmisiä kuten Kulmuni, jonka oikeudentunto on vie

Eikö jo Kulmunin maalittaminen riittäisi? Nyt viestintäkoulutuksen maksusta on väännetty väkisin jotain salaliittoteorioita (SS 8.7. Juha Honkonen). On näköjään vaikea uskoa, että on vielä aitoja ihmisiä kuten Kulmuni, jonka oikeudentunto on vielä kohdallaan.

Savolainen

Paljon hätäillään vieraslajien lisääntymisestä kasviluonnossa. Kuitenkin tienvarsien kotoinen päivänkakkaroiden, sinikellojen ja muiden niittykukkien niitto alkaa jo heti juhannukselta. Kotoiset lajit eivät ehdi kunnolla kukkaan saatikka siementään levittämään.

Luonnon hortonomi

Hyvä, Savon Voima. Tosi säävarma verkko. Ukkospilvi kun on näkyvissä, niin varmasti on Karttulasta sähköt poikki.

Siirtomaksua lisää

Tutkija Ylen Aamussa 8.7.: ”Vyötärölihavilla 70–80 prosentilla on rasvamaksa, joka altistaa myös diabetekselle.” Neuvot: liikunta, laihdutus, ruokavalio. Nämä ohjeet pätevät monen muunkin sairauden ennalta ehkäisyyn.

Omat valinnat

Ano itsellesi ymmärrystä erottaa kiukku ja paineitten ero.

Kuinka hoidat itseäsi?

Torilla myydään mansikoita ”litran” muovirasioissa. Ihmeteltyäni, onko rasiassa todellakin litra, halusi myyjä tyhjentää rasian litran mittaan todeten, että litra kyllä on. Oho! Vajaaksi jäi, myyjä lisäsi noin 10 mansikkaa mutisten samalla jotakin kiireessä täytetyistä tuokkosista.

Asiakas

Kumpi oli tärkeämpi: Kuopion rautatieaseman vai sataman uusiminen? Rahaa ei kaikkeen.

Veneilijä

”Reiska” (SS 10.7.) on aivan oikeassa rautatieaseman laiturikatoksen uusimistarpeesta. Tarkennuksena vain, että VR ei niitä hallinnoi eikä niiden kunnolle mitään mahda.

Asemapäällikkö

En ottanut sisällissodan lopputulokseen muuta kantaa kuin sen, että voittaneen puolen laittomat tuomiot ja teot sekä murhat ovat jääneet rankaisematta ja tutkimatta. Siksi

Patsas edelleen pois joutaa

Kyllä nyt on Ohisalon ja Haaviston aika siirtyä vaihtopenkille ja äkkiä. Nykyhallitus oikea valehtelijoiden klubi. Saavat puhua ihan puuta heinää. On kallein hallitus, joka Suomessa on koskaan ollut.

Eipä hyvältä näytä

Taksinkuljettajalla voi olla myös tieliikennelain ymmärtämisessä haasteita, kun pitää autonsa valot automaattiasennossa.

Tahko

Sinä ”Vanheneva yksineläjä” (SS 9.7.): Osta itelles oma asunto tae muuta palavelutalloon, kun on näköjään tarpeeks nollia euroissa. Hyvä, ettei Nikun asuntoihin oteta. Ne asunnot tarvihtoo, joella ei oo pätäkkätä. Ihan vuan raahassa have a dream.

Ei oo eurot riesana

Suomi ei jostakin syystä saa palautettua kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneita tulomaihinsa. Jäävät roikkumaan ja tilastojen mukaan tekevät tiettyjä rikoksia enemmän. Sirutus?

Helppo toimitus

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Lukijan Sanomat

Miks(ei) Mikkeli? Asuinpaikan valinta ei olekaan aivan helppoa

Sähköautoja halutaan valmistuttaa vaikka väkisin

Hyöty pantava investointeihin

Kivestä leipää

Ohjausta hyvinvointia edistäen

Tuulivoimalan lavat eivät ole vaarallisia

Monipaikkaisuus on suuri hyöty

Valta valuu EU-kolonialisteille

Tarpeetonta tavaraa on liikaa

1500-luvun hallintomalli ei toimi nykyajan ympäristössä

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.