Kuuma linjaSiilinjärvellä sitten liityttiin Kuopion veteen. Yksin asuvan vuosikustannus nousi 110, 43 eurosta 238,95 euroon. Eipä hinta tippunut, vaikka näin lehdessäkin kehuttiin.

Siilinjärvellä sitten liityttiin Kuopion veteen. Yksin asuvan vuosikustannus nousi 110, 43 eurosta 238,95 euroon. Eipä hinta tippunut, vaikka näin lehdessäkin kehuttiin.

Suuruuden ekonomiaa

Huippumarjamme mätänevät metsiin. Paskaduuni ei kannata, kun tilille ryöpsähtää ilmankin. Olemme rappeutuva kansa.

Niin vihervasenta

Tietävätkö vanhusten omaiset, että paarikuljetuksen aikana vanhus voidaan siirtää ambulanssista toiseen paljaan taivaan alla? Onneksi oli lämmin ilma torstai-iltana 2.7. Kuopion eteläpuolella valtatie 553:n reunassa. Miksi sama auto ei kuljeta potilasta perille saakka?

Rahtia se on paaripotilaskin

Eino Fagerlundin kirjoitus (SS 2.7.) on muistutus edelleen hoitamattomasta maahanmuutto-ongelmasta. Tulijoita riittää. Esimerkiksi vuonna 1960 Irakissa oli asukkaita 7,3 miljoonaa, mutta tänä vuonna ylitetään 40 miljoonan asukkaan raja. Vastaavat luvut Suomesta 4,4 miljoonaa, nyt 5,5 miljoonaa. Jos Suomen väestönkasvu olisi ollut yhtä holtitonta kuin Irakissa, olisimme maailman köyhimpien maiden joukossa.

Ei siirretä ongelmia Suomeen

Vähän kun ajetaan päin, on heti ajokelvoton ja tehtävä keskeytyy. Mitä trabantteja nämä poliisiautot nykyään on? Verotus on hirveä, eikä ulkomaiden auttamiselta riitä rahaa edes viranomaisten kalustoon. Dodge Ram, G-Wagen – olisihan näitä kunnollisiakin pandaväreihin maalattavaksi.

Ihmettelevä

Rakennusvalvonta on menossa kiinni kolmeksi viikoksi kesälomien takia. Palvelu voi olla kiinni, vaikka kesä olisi parasta rakentamisen aikaa.

Rakentaja

Tieliikenteeseen on pesiytynyt vaarallinen ilmiö: mutkissa oikominen. Mitä jyrkempi mutka, sen reilummin oikaistaan vastaantulevan kaistan kautta.

Pecu

Voi saada syytteen, ellei puhe noudata hallituksen valtaapitävien linjaa. Erityisen todennäköistä se on, jos puhuja on samalla keski-ikäinen mies. Nuorelle naiselle puhe on sallitumpaa.

Soviet Finland

Toivottavasti Kuopion keskustan tavaratalon penkkimäärä pysyy jatkossakin nykyisen suuruisena. Ei niitä aikaansa kuluttavia istuskelijoita tarvitse ollakaan heti siinä vastassa.

Asiakas

Mopojen metelin piinaamia Kuopion Saaristokaupungissakin näemmä riittää. Eikö meluhaitoille todella voi poliisikaan tehdä mitään? Paras olisi lailla sallia vain sähkömopot ja -pyörät, luulisi nuorisonkin välittävän vihreämmästä liikkumisesta!

Vuosisadan turhake on mopo

Miksi Itä-Suomen alueuutiset tuhlataan urheiluseurojen kuulumisiin?

On tärkeitäkin asioita olemassa

Kiitos Sinulle, joka soitit maanantai-iltapäivänä ambulanssin Kuopion rautatieasemalla kaatuessani. Voin hyvin.

Kiitos

Mikä porukka ajelee Kuopion Puijonlaaksossa maastopyörillä? Ajellaan toisten pihojen läpi ja tullaan metsästä suoraan autotielle. Lapset jää alle pihassa.

Ihmettelen

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Lukijan Sanomat

Tarpeetonta tavaraa on liikaa

1500-luvun hallintomalli ei toimi nykyajan ympäristössä

Revisionismia ja kunnioitusta historian tulkintoihin

Maskit käyttöön ja heti!

Riippuvuuden tunnistamisen ja hoitamisen tuskasta

Tuokaa lapset edelleen kasteelle

Suomi on kolonialismin kohteena

Kolilta voisi hakea oppia

Tuulimyllyistä ongelmajätettä

Mikkelissä vahvistuisi Itä-Suomen kirjasto-osaaminen

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.