Maaseutu ja maakunnat huomioitu

Perussuomalaisten kansanedustaja Sanna Antikainen väitti, että uusi hallitus on unohtanut maaseudun ja maakunnat (SS 8.6.). Olen tästä tuoreen kansanedustajan kanssa vahvasti eri mieltä!

Tuleva hallitus tekee merkittäviä panostuksia muun muassa tiestöön sorateitä myöten. Lisäksi raidehankkeet, kuten nopea itärata, nytkähtävät tällä vaalikaudella eteenpäin. Myös maatalouteen on tulossa merkittäviä panostuksia. Hallitusohjelma on varsin keskustalainen.

Antikainen nostaa esille kirjoituksessaan bensaveron korotuksen. On harmillista, että bensavero nousee. Onneksi kuitenkin keskusta sai sen neuvotteluissa kohtuullistettua kolmasosaan siitä mitä alunperin korotus oli. Polttoaineen verotus nousee siis 5 senttiä litralta vaalikauden aikana, mikä vastaa kuluttajahintojen ennustettua nousua. Jos keskusta ei olisi ollut hallitusneuvotteluissa, kyyti olisi ollut kylmää maakunnille ja maaseudulle.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Lukijan Sanomat

Hallitusohjelma luo toivoa paremmasta

Järkyttävä linjaus Kelalta

Metsä tulee nähdä puilta – raha ei merkitse kaikkea

Digipudokasta ei kiusaa kesälläkään digihiki

Avohakkuut rumentavat

Kun mummot kuolevat

Onnistunut asiakaspalvelu luo hyvinvointia kaikille

Aikataulutus isku Saimaan saaristolaisten elinkeinoille

Suomesta Pohjoismaiden houkuttelevin matkailumaa

On aika kiittää KYSin ja Harjulan loistavaa hoitoa

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.