Madonnan vetovoima hämmästyttävää

Mutta mikä ihme Madonnassa kiinnostaa suurta yleisöä? Se on ainakin minulle arvoitus.

Helsingissä tähden esiintymistä katseli ja kuunteli 85 000 lipun lunastanutta. Lisäksi lähistöllä oli vielä lukuisia niitä, jotka eivät onnistuneet lippua hankkimaan.

Tosin jotkut onnistuivat ostamaan lipun jopa puoleen hintaan siitä, mitä ne maksoivat myyntiin tullessaan.

Nyt kuitenkin Jätkäsaari siirtyy normaaliaikaan ja siellä oleva roina kerätään pois. Tilalle jää vain tyhjä kenttä. Enää paikalla eivät pyöri satamajätkätkään, jotka siirtyivät ilmeisesti Vuosaareen laivojen mukana.

Pian paikalla on tyhjä kenttä, joka tullaan muistamaan Madonna-areenana, joksi se voitaisiin aivan hyvin nimetä. Saako Jätkäsaari uuden nimen, sen me näemme ehkä hyvinkin pian.

Jos arvioimme ketä tahansa maailman poliitikoista, niin sellaista glamouria ei edusta kukaan, joka saisi tällaiset massat liikkeelle. Hömppä saa ihmiset liikkeelle.

Harva osaa sitä itselleenkään selittää, mikä siinä vetää. Joka tapauksessa tämä "estradidiiva" on nyt nähty ja kuultu. Jätkäsaarikin palaa entiselleen, vai palaako sittenkään?

Rauno Jokiniemi Noormarkku

Uusimmat

Lukijan Sanomat

Yliopisto-opetusta muokattava

Kuuma linjaMieluummin ruusuja tienvarsille kuin pajukkoa ja muuta ryteikköä. Kurttu RuusunenMaapallon väkiluku kasvaa joka päivä kahden Kuopion väkiluvun verran. Mutta hyss, tästä ei saa puhua! Oleellisempaa on, syömmekö kotimaisia vai espanjalaisia tomaat

Varhaiskasvatuksessa tarvitaan lastenhoitajia

Brysselin viikkokatsaus

Kuihtuva maataloutemme odottaa vaihtoehtoja

Veroistako löytyy pelastus?

Akateemisesti koulutettujen riisto jatkuu

Toteutukseen tarvitaan asennetta ja navigaattoria

Kasvukeskusten ulkopuolistakaan Suomea ei kurjisteta

Joka päivä on hyvä metsäretkipäivä

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.