Miksi vatuloimme Kuopion valtuustossa?

Vapaa-ajantoimenjohtaja antoi kulttuuri- ja vapaa-ajantoimen esittely- ja koulutustilaisuudessa 26.3. valtuutettujen ymmärtää, että jalkapallokentän kunnostus maksaa ajan oloon itse itsensä ja vanhan kenttämaton siirto tuo lisää tuloja.

Kuopio on niin suuri kaupunki, että on ajateltava myös sen markkinointia. Urheilulla ja kulttuuritoimella on tärkeä sija tässä asiassa.

On siis huolehdittava myös siitä, että kaupungissa olevilla eri urheilulajien mestaruussarjan joukkueilla on asianmukaiset kentät ja olosuhteet.

Kuopion eri urheiluseurojen junioritoiminta on maankuulua laadultaan ja määrältään. Vapaaehtoisten valmentajien ja ohjaajien määrä on suuri. Kenttiä käyttävät kaikki ikäryhmät omiin tarpeisiinsa.

Tänä elinkeinorakenteiden muutosten aikana on syytä ajatella myös niin, että huolehdimme vapaa-ajan yritystoiminnan ulkoisista olosuhteista, kuten teemme muunkin yritystoiminnan kanssa.

Vastaamme siis tekemistämme sopimuksista.

Nyt syntynyt keskustelu valtuustossa ja asian siirtäminen osoittaa selvästi, mistä meidän vatulointimme Kuopiossa johtuu.

Valtuustolla olisi ollut rahat käytössä tässä asiassa, joten ei voida sanoa, että ne olisi viety sosiaali- tai terveystoimesta.

Risto Lyytikäinen Kaupunginvaltuutettu (kesk.) Kuopio

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Lukijan Sanomat

Johdot vievät moneen suuntaan

Keskusta uuden alun kynnyksellä

Kieltäminen perustuutahalliseen tietämättömyyteen

Ei kiitos euromaidenyhteiselle budjetille

Junan tuomaa ja viemää vetovoimaa

Ilmastonmuutoksen ehkäisy luo menestyksellistä tulevaisuutta

Omalääkäri – paras lääkäri

Kohtuudella ja kotimaista

MetsästysSyöttisorsia ruokitaan ja sitten lahdataanSorsien syöttäminen ja syöttipaikalle metsästyksen nimissä teurastaminen on ikävää ja hyvin yleisesti harjoitettua metsästyksen alakulttuuria. ”Riistanhoidon” nimissä houkutellaan viattomat eläimet ruokail

Öljyn loppumisesta ilmastonmuutokseen

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.