Miksi vatuloimme Kuopion valtuustossa?

Vapaa-ajantoimenjohtaja antoi kulttuuri- ja vapaa-ajantoimen esittely- ja koulutustilaisuudessa 26.3. valtuutettujen ymmärtää, että jalkapallokentän kunnostus maksaa ajan oloon itse itsensä ja vanhan kenttämaton siirto tuo lisää tuloja.

Kuopio on niin suuri kaupunki, että on ajateltava myös sen markkinointia. Urheilulla ja kulttuuritoimella on tärkeä sija tässä asiassa.

On siis huolehdittava myös siitä, että kaupungissa olevilla eri urheilulajien mestaruussarjan joukkueilla on asianmukaiset kentät ja olosuhteet.

Kuopion eri urheiluseurojen junioritoiminta on maankuulua laadultaan ja määrältään. Vapaaehtoisten valmentajien ja ohjaajien määrä on suuri. Kenttiä käyttävät kaikki ikäryhmät omiin tarpeisiinsa.

Tänä elinkeinorakenteiden muutosten aikana on syytä ajatella myös niin, että huolehdimme vapaa-ajan yritystoiminnan ulkoisista olosuhteista, kuten teemme muunkin yritystoiminnan kanssa.

Vastaamme siis tekemistämme sopimuksista.

Nyt syntynyt keskustelu valtuustossa ja asian siirtäminen osoittaa selvästi, mistä meidän vatulointimme Kuopiossa johtuu.

Valtuustolla olisi ollut rahat käytössä tässä asiassa, joten ei voida sanoa, että ne olisi viety sosiaali- tai terveystoimesta.

Risto Lyytikäinen Kaupunginvaltuutettu (kesk.) Kuopio

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Lukijan Sanomat

Lupa tehdä toisin kaupunki-konsernin hallituspaikoissa

Täysi työura ei aina takaa riittävyyttä

Onko nainen tasa-arvoisempi?

Vahvemman oikeudella rymistellään yleisesti

Perussuomalaisten linja saa kannatusta myös hallituspuolueilta

Kuntalaisten haluamaa palveluako?

Koululeikkausten häviäjiä ovat lapset

Optimistista kaaosta

VR:lle terveisiä poekkimatkaelijalta

Lapsilisiä voitaisiin korottaa syntyvyyden laskiessa

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.