Olemme kaikki näyttämöllä

Uusia kykyjä etsivillä televisio- ohjelmilla ei ole pulaa esiintyjistä, koska monilla ihmisillä on hinku päästä näyttämään todellista luonnettaan esiintymislavalle.

Ihmiset kaipaavat elämässään kiitosta, ihailua ja mielihyvää monissa eri muodoissa. Ikävä kyllä mitkään näistä ulkoisista keinoista eivät tuota kestävää ratkaisua, koska todellinen mielenrauha syntyy oman elämämme stagella ojentamalla auttava kätemme kanssaihmisille ajattelematta, mitä hyötyä siitä meille on.

Pelkän oman edun tavoittelu ja oman persoonallisuuden piilottaminen johtaa omahyväiseen itsekeskeisyyteen sekä kapeaan ja mitättömään elämään.

Ihmisen aineellinen menestys maallisilla estradeilla riippuu pitkälti ihmisen saamista syntymälahjoista kuten älykkyydestä ja fyysisestä olemuksesta. Ihmisen hengellinen kohtalo riippuu kuitenkin siitä, miten suuren osuuden näistä lahjoistaan hän käyttää kanssaihmisten tukemiseen. Parempaa yhteiskuntaa voidaan rakentaa monin eri tavoin; tosin aito myötätunto, ystävälliset sanat ja hymy ovat usein arvokkaampia kuin raha.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Lukijan Sanomat

Kuluerä vai tulonlähde?

Alijäämä(i)stä ajattelemista Suomen tulevaisuudesta

Maanviljelijä tuntee luonnontalouden lait

Vastuullista ja kestävää talouden ahdingosta huolimatta

Lähiomainen sairauden kuplassa

Hatsala sopisi kongressi- ja messualueeksi

Maapallo toimii neljän asian varassa

Sydämen sivistystä kirjoitteluun

Vanhemmuuden tuen leikkaaminen ei tuo säästöä

Onko nälkävyölle vaihtoehtoja?

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.