Osa suomalaista yhteiskuntaa

Opetusministeri Li Anderssonin (vas.) aikomus jättää yrittäjät ja lukiolaiset pois Opetushallituksen johtokunnasta on mielestäni hyvin epädemokraattista ja syrjivää.

2000-luvulla yhdessä tekeminen ja eriarvoisuuden minimointi sekä tulevaisuuteen satsaaminen on tätä päivää. Emme voi ajatella, että ne tahot, jotka luovat työpaikkoja ja innovatiivisuutta, jätetään poliittisten syiden vuoksi pois neuvottelupöydistä. Suomen hallituksen kova tahto nostaa työllistymisprosenttia ja luoda uusia työpaikkoja yhdessä yrittäjien ja eri tahojen kanssa ei toteudu.

Suomessa jos missä tulee tekojen puhua puolestaan. Lukiossa yrittäjyyskasvatus kuuluu jo monelle opiskelijalle valinnaisena aineena. Monet kunnat ovat saaneet tähän jopa EU:n tukirahaa.

Yrittäjyyskasvatus on osa suomalaista yhteiskuntaa; se luo meille innovatiivisia uusia yrittäjiä, jotka haluavat yrittää Suomessa ja maksavat veronsa Suomeen. Mikä muu kuin yhdessä tekeminen ja usko siihen, että Suomi on hyvä maa elää ja yrittää saa ihmisen alkamaan yksin- tai pk-yrittäjäksi? Uudet työpaikat luodaan juuri pk-yrityksiin.

On ollut hienoa huomata, kuinka oppilaitokset ovat tehneet räätälöityä työtä yrittäjien tarpeita kuunnellen. Näin olemme luoneet useita työpaikkoja ja jopa kouluja yrityksiin – tästä hyvänä esimerkkinä Ponsse Pohjois-Savossa.

Yrittäjiä on aina tavalla tai toisella rangaistu siitä, että he haluavat yrittää juuri Suomessa, mitäs jos me menisimmekin lakkoon?

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Lukijan Sanomat

Valta valuu EU-kolonialisteille

Monipaikkaisuus on suuri hyöty

Tarpeetonta tavaraa on liikaa

1500-luvun hallintomalli ei toimi nykyajan ympäristössä

Revisionismia ja kunnioitusta historian tulkintoihin

Maskit käyttöön ja heti!

Riippuvuuden tunnistamisen ja hoitamisen tuskasta

Tuokaa lapset edelleen kasteelle

Suomi on kolonialismin kohteena

Kolilta voisi hakea oppia

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.