Osaamista kannattaa hakea oman kunnan alueelta

Rakennusliiton Ammattiosasto 309 Heinävesi jätti kunnalle aloitteen, jossa osaston jäsenet vetoavat päättäjiin käyttää tulevissa jo päätetyissä koulujen rakentamishankkeissa pääsääntöisesti kunnan alueella asuvia rakentajia.

Kiitos aloitteesta!

Heinäveden kunnan johdolla ja päättäjillä on upea mahdollisuus näyttää ammattitaitonsa ja osaamisensa jopa yli kuuden miljoonan euron koulujen rakennushankkeilla.

Oikealla ammattitaitoisella johtamisella voi kunta kohentaa paikallista työllisyyttä ja samalla saada kuntaan verotuloja. Ja mitä kiireeseen tulee, niin mitä hyvää on kiireellä saatu aikaan?

Uusi hankintalaki, sen tuntemus ja oivallus, paikallisen tietotaidon ja paikallisen ammattitaitoisen väestön palkkaaminen on nyt vain ja ainoastaan johtamisen ammattitaidon ja tahdon asia.

Mikäli kunta ei pysty hyödyntämään tätä ainutlaatuista tilaisuutta oman kunnan ja kuntalaisten eduksi, ehdotan että hankitaan kuntapalvelut myös ostopalveluina osaavalta taholta.

Ei ne suuret puheet, vaan ne suuret teot.

Merja Natunen Heinävesi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Lukijan Sanomat

Johdot vievät moneen suuntaan

Keskusta uuden alun kynnyksellä

Kieltäminen perustuutahalliseen tietämättömyyteen

Ei kiitos euromaidenyhteiselle budjetille

Junan tuomaa ja viemää vetovoimaa

Ilmastonmuutoksen ehkäisy luo menestyksellistä tulevaisuutta

Omalääkäri – paras lääkäri

Kohtuudella ja kotimaista

MetsästysSyöttisorsia ruokitaan ja sitten lahdataanSorsien syöttäminen ja syöttipaikalle metsästyksen nimissä teurastaminen on ikävää ja hyvin yleisesti harjoitettua metsästyksen alakulttuuria. ”Riistanhoidon” nimissä houkutellaan viattomat eläimet ruokail

Öljyn loppumisesta ilmastonmuutokseen

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.