Osaamista kannattaa hakea oman kunnan alueelta

Rakennusliiton Ammattiosasto 309 Heinävesi jätti kunnalle aloitteen, jossa osaston jäsenet vetoavat päättäjiin käyttää tulevissa jo päätetyissä koulujen rakentamishankkeissa pääsääntöisesti kunnan alueella asuvia rakentajia.

Kiitos aloitteesta!

Heinäveden kunnan johdolla ja päättäjillä on upea mahdollisuus näyttää ammattitaitonsa ja osaamisensa jopa yli kuuden miljoonan euron koulujen rakennushankkeilla.

Oikealla ammattitaitoisella johtamisella voi kunta kohentaa paikallista työllisyyttä ja samalla saada kuntaan verotuloja. Ja mitä kiireeseen tulee, niin mitä hyvää on kiireellä saatu aikaan?

Uusi hankintalaki, sen tuntemus ja oivallus, paikallisen tietotaidon ja paikallisen ammattitaitoisen väestön palkkaaminen on nyt vain ja ainoastaan johtamisen ammattitaidon ja tahdon asia.

Mikäli kunta ei pysty hyödyntämään tätä ainutlaatuista tilaisuutta oman kunnan ja kuntalaisten eduksi, ehdotan että hankitaan kuntapalvelut myös ostopalveluina osaavalta taholta.

Ei ne suuret puheet, vaan ne suuret teot.

Merja Natunen Heinävesi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Lukijan Sanomat

Lisää luonnonkirjoa

Linjauksia harkittava vielä

Takana pitkä historia

Lakiin tehtävä opettajamitoitus

Tavoitteena oppimisen ilo viihtyisässä ympäristössä

Myös muu teollisuus olisi hyötynyt

Ikuista välinputoajaa onnisti viimein

Hyvä rakentamistapa ei ole mielipideasia

Kirkkokeräys saanut kannustavaa tukea

Maksut jatkuvaan seurantaan

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.