Pieksämäki huipulle?

Pieksämäen Perussuomalaiset Naiset -yhdistyksen tavoitteena on Pieksämäen kehittäminen huomioiden erityisesti oman paikkakuntamme tarpeet.

Pieksämäen väestömäärä vähenee, mutta suhteessa ikäihmisten määrä kasvaa. Myös lapsiperheiden määrä vähenee. Voisiko Pieksämäki olla erityisen lapsi- ja vanhusystävällinen kaupunki. Miten voisimme yhdessä muuttaa suunnan?

On tärkeää huolehtia sosiaali- ja terveyspalveluiden säilymisestä Pieksämäellä. Tulee säilyttää olemassa olevat koulutusjärjestelmät. Voisi kehittää nuoria kiinnostavaa digitalisaatiokoulutusta.

Pieksämäen asuntotarjonta on kattavaa. Hakalla on tarjolla hyviä kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja. Turvaamalla maataloutta turvataan työn säilyminen Pieksämäellä.

Pieksämäen Perussuomalaiset Naiset toimivat, ettei Pieksämäki unohdu ja huku kaiken suuren keskelle. Olemme kuntalaisten asialla.

Yhdistyksen ensimmäinen valtuustoaloite on matalan kynnyksen arjen auttaja. Hän toimisi vanhusten kotona, auttaisi ruokailussa, kaupassa käynnissä ja kaikessa sellaisessa, mikä liittyy arjen askareisiin.

Hän olisi henkilö ilman sosiaali- ja terveysalan koulutusta. Hänet on kuitenkin perehdytetty vanhuksen kohtaamiseen ja vuorovaikutukseen. Matalan kynnyksen vanhuksen auttaja olisi kaupungin järjestämää palkallista toimintaa.

Yhtenä keskeisenä yhdistyksen tavoitteena on työllisyyden lisääminen.

Otamme mielellään vastaan kuntalaisten kehittämisideoita. Tervetuloa kaikki joukkoomme. Myös miesnäkökulma on tervetullutta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Lukijan Sanomat

Vastuullista ja kestävää talouden ahdingosta huolimatta

Lähiomainen sairauden kuplassa

Hatsala sopisi kongressi- ja messualueeksi

Maapallo toimii neljän asian varassa

Sydämen sivistystä kirjoitteluun

Vanhemmuuden tuen leikkaaminen ei tuo säästöä

Onko nälkävyölle vaihtoehtoja?

Siilinjärvi satsaa ja säästää

Punainen lanka pahasti hukassa

Miksi sosiaaliala vaikenee?

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.