Puumala puheenjohtajaksi

Me allekirjoittaneet tuemme keskustan puheenjohtajaksi kansanedustaja Tuomo Puumalaa.

Tuomo Puumala tunnetaan uuden ajan kuuntelevana ja rakentavana johtajana. Tuomo on osoittanut, että hänellä on kyky yhdistää ihmisiä ja saada erilaiset toimijat puhaltamaan yhteen hiileen.

Keskusta tarvitsee uudestaan luomista. Siinä auttaa puolueen ja juurien perinpohjainen tunteminen, nöyrä kuunteleminen, sukupolvien välinen vuoropuhelu, uudistamiskyky sekä rohkeus. Tie on pitkä, joten tehtävä vaatii sinnikkyyttä ja pitkää sitoutumista. Kansanliikkeen kasvatti Tuomo Puumala on oikea mies kipparoimaan tätä työtä.

Tuomossa yhdistyy Matti Vanhasen ja Mari Kiviniemen asiallinen pragmaattisuus, Anneli Jäätteenmäen sosiaalinen omatunto, Esko Ahon karisma ja Paavo Väyrysen tahto. Hänestä löytyy tunnetta, joka tempaisee yhä uusia ja myös nuoria toimijoita mukaan puolueeseen.

Kansanliike vaatii elääkseen villitsijää ja innostajaa. Se vaatii kykyä muodostaa yhteinen suunta ja päämäärä. Aatteellisuudella kyllästetty Tuomo Puumala on sellainen henkilö.

Tuomo on osoittanut, että pienestäkin voi ponnistaa suureksi. Hän kykenee tunnistamaan ne tärkeät arjen asiat, joita parantamaan keskustaa tarvitaan. Vilpitön ja välitön Tuomo herättää luottamusta.

Puumalan keskusta on inhimillinen, oikeudenmukainen, tasa-arvoinen ja reilu. Puumalan Suomessa heikommastakin pidetään huolta, kannetaan vastuuta itsestä ja luonnosta, arvostetaan sydämen sivistystä ja kannustetaan yritteliäisyyteen. Sellainen on myös meidän keskusta ja Suomi.

Keskusta on aina menestynyt tehdessään rohkeita ja tulevaisuuteen katsovia valintoja. Me olemme valintamme tehneet ja kutsumme muutkin mukaan Puumalan puolesta. On rohkean loikan aika!

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Lukijan Sanomat

Omalääkäri – paras lääkäri

Kohtuudella ja kotimaista

MetsästysSyöttisorsia ruokitaan ja sitten lahdataanSorsien syöttäminen ja syöttipaikalle metsästyksen nimissä teurastaminen on ikävää ja hyvin yleisesti harjoitettua metsästyksen alakulttuuria. ”Riistanhoidon” nimissä houkutellaan viattomat eläimet ruokail

Öljyn loppumisesta ilmastonmuutokseen

Sähkömarkkinalaki sallii kyseenalaisia keinoja

KYSillä on viisi eri ruoka-annoskokoa potilaiden tarpeiden mukaan

Jos aikaa olisi jäljellävain muutama tunti

Lukijan runoIhanat kesäkukat takapihan valloittaa.Krassit, malvat ja kehäkukat, ovat kuin jotakinuskomatonta väriunelmaa.

Pohjois-Savon asuttaminenalkoi jo 1400-luvulla

Kutsumattomat vieraat pistäytyvät kesämökillä

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.