Puumala puheenjohtajaksi

Me allekirjoittaneet tuemme keskustan puheenjohtajaksi kansanedustaja Tuomo Puumalaa.

Tuomo Puumala tunnetaan uuden ajan kuuntelevana ja rakentavana johtajana. Tuomo on osoittanut, että hänellä on kyky yhdistää ihmisiä ja saada erilaiset toimijat puhaltamaan yhteen hiileen.

Keskusta tarvitsee uudestaan luomista. Siinä auttaa puolueen ja juurien perinpohjainen tunteminen, nöyrä kuunteleminen, sukupolvien välinen vuoropuhelu, uudistamiskyky sekä rohkeus. Tie on pitkä, joten tehtävä vaatii sinnikkyyttä ja pitkää sitoutumista. Kansanliikkeen kasvatti Tuomo Puumala on oikea mies kipparoimaan tätä työtä.

Tuomossa yhdistyy Matti Vanhasen ja Mari Kiviniemen asiallinen pragmaattisuus, Anneli Jäätteenmäen sosiaalinen omatunto, Esko Ahon karisma ja Paavo Väyrysen tahto. Hänestä löytyy tunnetta, joka tempaisee yhä uusia ja myös nuoria toimijoita mukaan puolueeseen.

Kansanliike vaatii elääkseen villitsijää ja innostajaa. Se vaatii kykyä muodostaa yhteinen suunta ja päämäärä. Aatteellisuudella kyllästetty Tuomo Puumala on sellainen henkilö.

Tuomo on osoittanut, että pienestäkin voi ponnistaa suureksi. Hän kykenee tunnistamaan ne tärkeät arjen asiat, joita parantamaan keskustaa tarvitaan. Vilpitön ja välitön Tuomo herättää luottamusta.

Puumalan keskusta on inhimillinen, oikeudenmukainen, tasa-arvoinen ja reilu. Puumalan Suomessa heikommastakin pidetään huolta, kannetaan vastuuta itsestä ja luonnosta, arvostetaan sydämen sivistystä ja kannustetaan yritteliäisyyteen. Sellainen on myös meidän keskusta ja Suomi.

Keskusta on aina menestynyt tehdessään rohkeita ja tulevaisuuteen katsovia valintoja. Me olemme valintamme tehneet ja kutsumme muutkin mukaan Puumalan puolesta. On rohkean loikan aika!

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Lukijan Sanomat

Nopeampi työllistämis-vaikutus Vaken rahoille

Valheilla voittoon

Savon Voima, Savon vaiva

Hallituspuolueiden pitäisi hävetä

Maaningan terveysasema säilytettävä

Asiakkaana monopolin armottomissa rattaissa

Uusimaa tuottaa eniten

Toiminta asukkailta, ei kaupungilta

Kiertotalouden juurille on syytä palata teoriassa ja käytännössä

Kehitys on ollut nopeaa

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.