Suosio kasvaa Savossa

Nimimerkki ”Merkillistä” nosti esille, että kuopiolaisia ei päästetä pelaamaan Uuden Tarinan kentälle yhteislähtökisojen vuoksi (SS 3.9.). Huoli on oikeutettu ja aiheellinen.

Tänä vuonna Tarinassa tullaan pelaamaan reilusti yli 50 000 kierrosta, siis yli puolen miljoonan kilometrin verran. Jäsenmäärämme on kasvanut ennätykselliseen 2 326 pelaajaan. Lämmin sää lisää golfaamisen suosiota entisestään ja kentät täyttyvät pitkälle syksyyn jo etukäteen myös arkisin.

Tarinagolf niitä harvoja seuroja, jotka eivät saa julkista tukea liikuntapaikkojen rakentamiseen ja ylläpitoon. Rahoitus on haettava sekä pelaajilta itseltään että entistä enemmän myös yhteistyökumppaneilta. Jos luopuisimme mainoksista ja yritysten yhteislähtökilpailuista, jokaisen pelaajan pelimaksuja tulisi korottaa yli 36 prosenttia.

Miksi yhteislähtökisoja? Yritysten suosimissa yhteislähtökisoissa alkuinfot, ruokailut ja palkintojen jako voidaan järjestää kaikille vieraille yhtä aikaa. Peräkkäislähdöissä lähtö ja maaliin tulo venyisivät usean tunnin mittaiseksi, jolloin koko kisa saattaisi kestää jopa yli kymmenen tuntia.

Onneksi Itä-Suomen suurimmassa golfkeskuksessa on kaksi kenttää, joista Vanhalla kentällä oli kyseisenä keskiviikkona ja perjantaina vielä pitkin päivää yksittäisiä paikkoja vapaana. Jos haluaa pelata juuri silloin kun haluaa, kannattaa varata peliaika jo kuukautta ennen, jolloin myös kuopiolainen ehtii ”nappaamaan haluamansa madon”.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Lukijan Sanomat

Uhka eteläsavolaisille yrityksille ja kiertotaloudelle

Nyt kesätöitä nuorille

Karsitaanko jostain muusta kuin hävittäjistä?

Risto Murto varoittaa: Suomelle voi käydä kuten Italialle ja Kreikalle – talouskriisien lasku jää nuorille työikäisille

Miksi puisto hylättiin?

Myydä voi vain kerran

Toimintakulttuuria kehitettävä

Suomi tarvitsee ryhtiliikettä

Vinkki päättäjille koronan kurimuksessa

Omaisten huoli jatkuu

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.