Torikauppiaiden autojamahtuisi torin alle

Kuopion torikauppiaiden autoille varataan pysäköintipaikkoja keskustan kaduilta. Siis kuorma-autoille, pakettiautoille sekä henkilöauton ja peräkärryn yhdistelmille?

Kunpa niistä ainakin osa mahtuisi torin alle, kun sen käyttöaste ei ole ollut niin korkea kuin suunniteltaessa oletettiin, vaan tyhjää ne näyttävät alimmat kerrokset olevan puolillaan.

Kyllä sinne ainakin henkilöautot peräkärryineen mahtuisivat, mikäli kärry ei ole korkea.

Ainakin torikauppiaiden henkilöautoille tulisi sallia pysäköinti torin alle, missä autot olisivat suojassa lumi- ja räntäsateilta.

Hieman oudolle kuulostaa autojen ripottelu ympäri toria katujen varsille, kun ei niillle ole ainakaan vielä sähköisiä lämmitystolppia.

Katujen varsilla webastot ynnä muut lämppärit tulevat pyörimään ja niiden kamala katku on sitten keskustan asukkaiden ja muidenkin riesana, kun jostain syystä autojen tyhjäkäynti on kielletty, mutta polttoaineella toimivien lokilämmittimien käyttö on sallittu.

Olisikohan vielä harkittava, minne järjestetään torikauppiaiden autojen parkkeeraus, jottei niistä ole haittaa asukkaille, kaduilla kulkijoille eikä liikenteelle?

Torikauppiaat ovat osa Kuopion ilmettä, joten heidän toimintaansa ei saa vaikeuttaa entisestään, muuten tori hiljenee ja siellä on kohta vain kebabin ja pottujen myyjät, jotka myyvät tuotteitaan suoraan pakettiautoista.

Miettikääpä vielä, ettei tulisi tehtyä töllön töitä!

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Lukijan Sanomat

Kapitalistisen maailman jätit syövät pienet toimijat

Tuuliturbiineja rannikolle

Tarpeita on, mutta jääkö EU-hankerahaa hyödyntämättä?

Lapsiperheköyhyys on todellista

Työn psykologiaa ei tunnettu

Kiusaamisen kiertokulku

Lukeen ei luoteta

Miksi tuottajilla menee huonosti?

Hoitoalan työhyvinvointia edistettävä monin keinoin

Missä selvänäköisyys ja vastuullisuus?

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.