Turvallisuutta, tarkoitustaja ajatuksen vapaata lentoa

Keskustan tulee viimeistään nyt palata maahanmuutossa omalle tiukalle 1980-luvun linjalleen, ja samalla Tanskan nykylinjalle. Tuolla siirtymällä tullaan palanneeksi myös takaisin potentiaalisten äänestäjien linjoille.

Ihmisenä etsimme elämäämme tarkoitusta. Ne puolueet jotka vähänkään pystyvät sitä tarjoamaan, menestyvät. Keskustan on rakennettava talonpoikaisen ympäristöllisen kestävyyden malli seuraavalle sadalle vuodelle, joka antaa toivoa ja tarkoitusta tulevaisuuteen.

Lisäksi on annettava syntyä ilmapiiri ajatusten vapaalle lennolle. Sekä entistä paremmat puitteet itsenäiselle ajattelulle, ihmisenä kasvamiselle ja persoonallisen, kokeilevan, ylpeän ja usein intoa kuplivan puolueen rakentamiselle. Mutta kuitenkin myös niin, että väsyä saa ja levätä saa.

Käytännön toimintamalleihin on haettava parhaat käytännöt maailmalta, niin parhaista yrityksistä kuin muistakin organisaatioista, mutta itse ajattelussa on vedettävä korostetusti itsenäisen ajattelun linjaa, ja varottava ottamasta maailmalta annettuna mitään ajattelumuoteja. Ettei pääsisi syntymään sellaisia sokeita pisteitä,kuin viime vuosikymmeninä on maahanmuuton osalta syntynyt.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Lukijan Sanomat

Työurien pidentäminen nopea apu työllisyysasteen nostoon

Meno on kuin Hölmölässä

Snellmaninpuistosta on tullut vaikeasti saavutettava

Polttoainejakelu saatava kuntoon Kuopiossa

Juurisyyt hämärtyvät

Elämänmakuista arkea myös hoivakotien asukkaille

Meillä on keinot pysäyttää trooppinen metsäkato

Piina on hieno suoritus

Avoin kirje Suomen Urheiluliitolle

Nuoria kuultava laajennettaessa

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.