Väinölänniemi ei ansaitse raiskausta

Valtuutettu Iiris Asikainen (sd.) on monilta osin oikeassa, joskin yleisesti tunnettujen ja vuosia todettujen epäkohtien kertailu on sellaisenaan tarpeetonta (SS 3.8.).

Asikainen sanoo kirjoittavansa lehtiuutisten mukaan. Ilmankos hän unohtaa onnettomien festareiden törkeimmän asian, läpi yön jatkuvan mielettömän kovan möykän, joka sotkee puolen kaupungin yöunet.

Miksi asukkaiden täytyy kärsiä tuota järjettömän kovaa meteliä, työntää tulppia korviin ja niellä unitabletteja saadakseen edes hieman yöunta? Asian sietämättömyys korostuu tällaisena hellekesänä, jolloin kaikki luukut on pidettävä avoinna ja nukkuminen muutenkin huonoa.

Päättäjämme itse vetäytyvät hyvissä ajoin mökeillensä metelin kuulumattomiin ja syöttävät siunauksellaan vuosi vuodelta puoli kaupunkia meluterrorin uhreiksi.

Järjestäjien toteamus, että epäkohdat ilmenevät aidan ulkopuolella, ei ole puolustus lainkaan, vaan osa onnetonta kokonaisuutta sekin.

Kuopion päättäjät ja virkamiehet, osoittakaa viimeinkin ryhdikkyytenne ja valitkaa rockmöykkäjäisille soveliaampi paikka. Kuopion upein luonnonhelmi Väinölänniemi ei ansaitse tällaista raiskausta.

Me ympäristön asukkaat olemme jo lopen kyllästyneitä ja melusta puolikuuroja. Kunnallisvaaleissa tavataan.

Alpo Jääskeläinen Kuopio

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Lukijan Sanomat

Keskusta tekee työtä itäradan puolesta

Yhteistyötä tarvitaan

Koemmeko vielä oikean olympiahengen paluun?

Vanhemmuuden tukeminen merkittävä osa mielenterveyttä

Kaukolämpö hiilineutraaliksi

Kannattaisi ajatella loppuun asti

Suomi kokonaisuudessaan eläväksi

Elinehtona koko Suomen kehitystä tukevat infraratkaisut

Nopeampi työllistämis-vaikutus Vaken rahoille

Valheilla voittoon

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.