Väinölänniemi ei ansaitse raiskausta

Valtuutettu Iiris Asikainen (sd.) on monilta osin oikeassa, joskin yleisesti tunnettujen ja vuosia todettujen epäkohtien kertailu on sellaisenaan tarpeetonta (SS 3.8.).

Asikainen sanoo kirjoittavansa lehtiuutisten mukaan. Ilmankos hän unohtaa onnettomien festareiden törkeimmän asian, läpi yön jatkuvan mielettömän kovan möykän, joka sotkee puolen kaupungin yöunet.

Miksi asukkaiden täytyy kärsiä tuota järjettömän kovaa meteliä, työntää tulppia korviin ja niellä unitabletteja saadakseen edes hieman yöunta? Asian sietämättömyys korostuu tällaisena hellekesänä, jolloin kaikki luukut on pidettävä avoinna ja nukkuminen muutenkin huonoa.

Päättäjämme itse vetäytyvät hyvissä ajoin mökeillensä metelin kuulumattomiin ja syöttävät siunauksellaan vuosi vuodelta puoli kaupunkia meluterrorin uhreiksi.

Järjestäjien toteamus, että epäkohdat ilmenevät aidan ulkopuolella, ei ole puolustus lainkaan, vaan osa onnetonta kokonaisuutta sekin.

Kuopion päättäjät ja virkamiehet, osoittakaa viimeinkin ryhdikkyytenne ja valitkaa rockmöykkäjäisille soveliaampi paikka. Kuopion upein luonnonhelmi Väinölänniemi ei ansaitse tällaista raiskausta.

Me ympäristön asukkaat olemme jo lopen kyllästyneitä ja melusta puolikuuroja. Kunnallisvaaleissa tavataan.

Alpo Jääskeläinen Kuopio

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Lukijan Sanomat

Johdot vievät moneen suuntaan

Keskusta uuden alun kynnyksellä

Kieltäminen perustuutahalliseen tietämättömyyteen

Ei kiitos euromaidenyhteiselle budjetille

Junan tuomaa ja viemää vetovoimaa

Ilmastonmuutoksen ehkäisy luo menestyksellistä tulevaisuutta

Omalääkäri – paras lääkäri

Kohtuudella ja kotimaista

MetsästysSyöttisorsia ruokitaan ja sitten lahdataanSorsien syöttäminen ja syöttipaikalle metsästyksen nimissä teurastaminen on ikävää ja hyvin yleisesti harjoitettua metsästyksen alakulttuuria. ”Riistanhoidon” nimissä houkutellaan viattomat eläimet ruokail

Öljyn loppumisesta ilmastonmuutokseen

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.