Vapautemme kunniaksi

Te talvi- ja jatkosotamme veteraanit ja lotat vaaransitte henkenne ja uhrasitte nuoruutenne kansallisen itsenäisyytemme ja vapautemme puolesta. Vähintä, mitä jokainen teistä voi saada, on pieni rahallinen korvaus, rintamalisä.

Lämmin kiitos Rauno Taskiselle, Matti Kokkoselle ja Mikko Kokkoselle, jotka kirjoititte suuresta vääryydestä, ettei rintamalisää ole voinut anoa enää 31.12.1994 jälkeen (SS 30.11.). Tämä epäkohta on välittömästi korjattava, sillä veteraaniemme joukko hupenee. On oikeus ja kohtuus, että näille sotiemme sankareille maksetaan puuttuva etuus taannehtivasti. Kyse on ainoastaan isänmaallisesta tahdosta, sillä juuri nämä ikäluokat sotien jälkeen maksoivat raskaat sotakorvaukset, jälleenrakensivat Suomen ja loivat nykyisen hyvinvointimme.

Nöyrä ja lämmin kiitokseni jokaiselle Teille sotiemme veteraani ja lotta, jotka omalla esimerkillänne, sisukkuudellanne ja rohkeudellanne taistelitte isänmaamme itsenäisyyden ja vapauden puolesta.

Marjaleena Pursiainen

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Lukijan Sanomat

Lapsiperheköyhyys on todellista

Työn psykologiaa ei tunnettu

Kiusaamisen kiertokulku

Lukeen ei luoteta

Miksi tuottajilla menee huonosti?

Hoitoalan työhyvinvointia edistettävä monin keinoin

Missä selvänäköisyys ja vastuullisuus?

Uusia ongelmia syntyisi opetukseen

Vihreää sähköä hinnalla millä hyvänsä?

Suomi tarvitsee kansallisen, monen toimijan työllisyysviikon

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.