Vastuuta vastuuttomille

Julkisuudessa käydään ajoittain keskustelua ilkivallan muodoista. Kunnille ja kaupungeille, veronmaksajille, lankeaa vuosittain iso lasku särkemisestä, sotkemisesta, töhrimisestä ja toisten omaisuuden turmelemisesta.

Ilkivallan tekijöiden motiivit tekojensa taustalla jäävät usein pimentoon. Usein vahingontekijöitä ei saada selville eikä vastuuseen teoistaan. Vahingot on korjattava ja viulut maksettava.

Minä maksan, sinä maksat, me maksamme. Maksamme ilkivallan hintaa veroina, kohoavina vakuutusmaksuina ja hukattuna aikana, jota ilkitöiden korjaaminen ja siivoaminen aiheuttaa.

Pohjois-Savon perussuomalaisten piiritoimiston ikkunat potkittiin hajalle toisen kerran vähän ajan sisällä.

Liekö kohde valittu sattumalta vai onko kysymyksessä tarkoitushakuinen vandalismi, jossa kohteeksi on valittu poliittinen ja aatteellinen järjestö.

Kuopiossa perussuomalaiset ovat tehneet työtä mm. peruspalveluiden turvaamiseksi, nuorten syrjäytymisen ehkäisemiseksi ja lahjoittaneet kokouspalkkioitaan nuorisotyön hyväksi.

Heikompiosaisen aseman parantamiseksi työsarkaa riittää.

Tähän peilaten tuntui yllättävältä ja ikävältä kohdata toistamiseen lasimestarin provokaatio.

Perussuomalaiset kantavat vastuuta ympäristöstä, yhteiskunnasta ja kansalaisista. Jokaisella kansalaisella on samoin vastuu ympäristöstään ja vastuu tekemisistään.

Emme voi suhtautua ilkivaltaan olankohautuksin. Ilkivallantekijöidenkin on kannettava vastuu tekemisistään.

Ari Kaunisaho Piirisihteeri Pohjois-Savon Perussuomalaiset

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Lukijan Sanomat

Pelastaako kasvisruokavalio maailman ilmaston?

Kuoleman kahvilassa mysteeri avautuu arkeen

YhteydetMoottoritien pullonkaulat poistettavaLiikenneturvallisuuden lisäämiseksi Kolmisopen Citymarketin rampilta eteläänpäin olisi rakennettava oma liikenneväylä Petoselle meneville, jolloin sinne menevien autojen ei tarvitsisi tulla moottoritielle lainka

Taivaan merkit

Miksi terveystietoja pitää salata?

Mitä ihmettä on tapahtunut?

Vanhaa Kuopiota muistelemassaja uutta kiertelemässä

Johdot vievät moneen suuntaan

Keskusta uuden alun kynnyksellä

Kieltäminen perustuutahalliseen tietämättömyyteen

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.