Kiintoisa yhteistyö

Kuopion Musiikkikeskus, Kuopion kaupunginorkesteri ja jääkiekon SM-liigaseura KalPa aloittavat yhteistyön, jonka tavoitteena on yhdistää kulttuuria ja urheilua (SS 28.10.). Yhteistyö huipentuu tämän kauden osalta Kilpisydän soi! -konsertissa toukokuussa.

KalPan ja paikallisten musiikinosaajien yhteistyö on monessa mielessä hieno asia. Molemmat ovat tarjonneet jo tähän mennessä omilla alueillaan huippuelämyksiä suurelle yleisölle. Voimien yhdistäminen rikkoo myönteisellä tavalla raja-aitoja ja toivottavasti lähentää myös jääkiekon ja konserttien katsojakuntia.

Kuopion kaupunginorkesteri on huippuryhmä ja sen "peliareena" Musiikkikeskus on valtakunnallisesti tunnustettu upea musiikkiväen kokoontumispaikka. KalPan keltamustat värit tuovat nyt oivan piristeen kulttuurikeskuksen arkeen. Musiikin ammattilaiset taikovat puolestaan nautinnollisia elämyksiä jääkiekko-otteluihin.

Musiikkiväen ja huippu-urheiluseuran aloittama yhteistyö kertoo ennakkoluulottomista asenteista. Musiikin ja jääkiekon ammattilaiset tuntevat aitoa kiinnostusta toistensa tekemistä kohtaan. Kummankin markkinointiin tulee uusia ja mielenkiintoisia piirteitä. Parhaimmillaan yhteistyö lisää myös Kuopion kaupungin valtakunnallista näkyvyyttä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.