Tanjan rakastuminen pysäytti

Eilinen päivä oli yhtä juhlaa. Kaikki johtui aamun iltapäivälehdistä. Ne kertoivat kaksi yhteiskunnallisesti tärkeää jymyjuttua.

Päivän skuuppi oli tietysti, että kansanedustaja Tanja Karpela , 37, on rakastunut. Uutinen pysäytti ja vei jalat alta.

Eikä tässä kaikki. Tanjan eksä, elokuvaohjaaja Olli Saarela on myös mitä ilmeisimmin rakastunut. Hän ja malli Anne Hedman on nähty yhdessä kahvittelemassa. Useiden silminnäkijöiden mukaan pariskunta käveli lähellä toisiaan käsi kädessä (Iltalehti 16.7.).

Kumpikin tapaus tuoksuu vahvasti romanssille. Vai onko kyseessä jopa vakavampaa?

TANJAN ERO Ollista tuli lainvoimaiseksi 12. kesäkuuta. Pulska kuukausi, ja Tanja muutti yksiin it-alan osaaja Janne Erjolan , 41, kanssa (Ilta-Sanomat 16.7.).

Pariskunta asuu nyt susiparina varmoilla puheilla Karpelan Kivenlahden kodissa. Tanja emäntänä. Janne vihtorina.

- Tuntuu todella hyvältä, molemmat kommentoivat avoliittoaan Iltikselle.

Mikäpäs siinä. Herkemmällä sivullisella herahtaa jopa kyynelkin silmään. Tanjan ja Jannen onni suorastaan kourii vatsan pohjaa.

LUKUISAT IHMISET haluaisivat luonnollisesti onnitella Jannea ja Tanjaa.

Heille tiedoksi, että rakastavaiset ovat kertomansa mukaan nyt metsän keskellä. Kokeneena parisuhdehenkilönä mieleen putkahtaa ensimmäisenä moninaiset lemmen leikit.

Siitä ei tietysti ole kysymys, vaan mitä ilmeisimmin pariskunta hakee rupattelemalla onnen syvintä olemusta kuusipuiden siimeksessä.

Paha sanoa kuitenkaan mitään ehdottoman varmaa Yhteydet piilopaikkaan eivät nimittäin pelaa.

RAKASTAVAISTEN julkisuuteen tuloa odotellessa tulee pohdiskelleeksi, kuinka värikästä Tanjan elämä on ollut.

Mies toisensa jälkeen on tullut ja mennyt. Onni, riemu, viha ja pettymys ovat pitäneet naisen mielen herkkänä.

On ollut suorastaan raastavaa katsoa entisen kulttuuriministerin tuskaisia kasvoja vaikkapa eduskuntatalon rappusilla, jossa hän parisuhdekriisin mustana hetkenä veti posket lommolla sätkää.

Kyllä kävi ihmistä sääliksi!

KEPULAISTEN jäsentenvälisessä Cooperin parisuhdetestissä Tanjaa ei kaada kukaan. Esimerkiksi pääministeri Matti Vanhanen ei kiri ex-missiä omilla näytöillään kiinni, vaikka yritystä onkin havaittavissa.

Monet aikaansa seuraavat kansalaiset ovat silloin tällöin ihmetelleet, miksi Tanjan pari- tai seurustelusuhteet kestävät yleensä vain vähän aikaa. Eipä sitä Savosta käsin osaa muuta sanoa, että täällä päin on nähty vuorokaudenkin parisuhteita.

Joten siinä mielessä Tanjan jutut ovat kevyttä keittoa.

KESÄKIHLOJA suomalainen rahvas odottaa sydänlihakset kuumina. Nyt ei ole kyse Tanjasta, vaan Matti Vanhasesta ja hänen viehättävästä naisystävästään Sirkka Mertalasta. Moni mökin mummo on jo lyönyt käsiään yhteen ja taivastellut, että Matti sai liian hyvän eukon. Osaisi edes pitää hänestä kiinni...

Vanhanen voi olla politiikassa pelimies, mutta naisasioissa mies on täysi tumpelo. Jos Vanhanen taluttaa Mertalan papin eteen, niin morsian voi vaatia mieheltä aviolupauksen; Susan Kuronen on jätettävä rauhaan.

Niinpä. Vanhasenkin olisi hyvä muistaa, että elämässä kannattaa katsoa eteenpäin. Ei peruutuspeiliin.

RAKKAUDEN ROISKETTA kepun kentällä on tänä kesänä piisannut vaikka muille jakaa.

Joutojournalismin kolmas kärkikohde on ollut keskustan tanssisiipeä edustava kansanedustaja Antti "Kanki" Kaikkonen ja demarien parlamentaarikko Satu Taiveaho . Pari hoiteli tyylikkäästi Tanssii tähtien kanssa -osuutensa telkkarissa. "Kanki" johdatti partnerinsa papin eteen joku päivä sitten. Hienoa.

Kesän tapahtumat ovat todistaneet, että keskusta on rakkauden puolue. Se menee syksyn kuntavaaleihin helmat korvissa, sepalus auki ja posket punaisina.

Riittää siinä vaalikarjalla päiviteltävää.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Pääkirjoitukset

Sen sijaan, että tähdättäisiin proteiinipatukan voimalla timmin pyöreään tarakkaan, ravitsemuksella tulisi pyrkiä meidän itäsuomalaisten lempparikansantaudin ehkäisemiseen

Liikennepolitiikassa hallituskriisin ainekset

Äänestysikärajan laskua voisi kokeilla

Mistä voin luopua

Komea palkinto uurastajille

Wincapita oli oppitunti siitä, ettei rikos kannata

Liikkumisen kynnystä viisasta madaltaa

Vastuullinen yritystoiminta

Mieli maassa – ja taivaassa

Kansakoulun kirjaston lainausjonossa jonkun Adolf Hitlerin kanssa

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.