Voimat yhdistettävä

Siilinjärveläinen naisten superpesiksen seura Siipettäret ilmoitti keskiviikkona luopuvansa sarjapaikastaan. Syyt ovat taloudelliset. Seura on tehnyt kolmen viimeisen kauden aikana tappiota yli 100 000 euroa. SiiPen naiset pelaavat jatkossa kolmanneksi ylimmällä sarjatasolla. Siipettärien johto kertoi keskittävänsä kaikki voimavarat nuorisotyön kehittämiseen.

Siipettäret on ollut pohjoissavolaisen naispesäpalloilun lippulaiva. Siksi sen ratkaisu on surullinen, mutta ymmärrettävä. Seura teki viisaan päätöksen, kun panokset kohdistetaan nyt nuorisotyöhön. Nousu pääsarjaan onnistuu vain oman juniorityön kautta. Pelaajistossa on ollut paljon vierastyöläisiä tähän asti.

Seura oli asettanut päättyneen kauden yleisökeskiarvotavoitteekseen 400 henkilöä. Katsojia peleissä oli keskimäärin 187. Menestyvä joukkue kerää yleensä hyvät yleisömäärät. Siipettäret ei yltänyt kärkitaisteluihin. Silti heikkoa yleisömäärää pitää ihmetellä, sillä Siilinjärvi on tunnettu ja perinteikäs pesäpallopaikkakunta.

Jotta Pohjois-Savossa tulevaisuudessa nähdään miesten ja naisten Superpesisjoukkue, pesäpalloihmisten on yhdistettävä nykyistä tehokkaammin voimansa. Puijon Pesis noussee 1 - 2 vuoden sisällä pääsarjaan. Sinne pääsevät myös Siilinjärven naiset, jos pesäpalloihmiset luovat oikean strategian.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Pääkirjoitukset

Mieli maassa – ja taivaassa

Kansakoulun kirjaston lainausjonossa jonkun Adolf Hitlerin kanssa

Kauppakeskus pääsee pitkälle sijainnillaan

Ristiriitaisuudet riivaavat henkilöautoilla ajavia

Pythagoraan lause pysyy

Puhtaus on puoli ruokaa?

Kaupunkien kasvuun liittyy epävarmuuksia

KuPS teki Kuopiosta taas jalkapallokaupungin

Väki vähenee, pidot paranee

Lisää lääkäreitä

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.